Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Антиреклама на сервиз

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Антиреклама на сервиз

    В събота отидох по работа в сервиза на Бай Илия, не за ремонт търсих един човек и там колата ми направи беля не иска да запали, казах си таман съм в сервиза ще я закачат на компа и ще видим каква е белята, да ама не. Шефът - Христо ми вика: - А бе изчакай малко и ще запали- Добре де нали съм в сервиза защо не видите каква е повредата, да я притикаме до компа и да я закачим- Да ама там има друга колаМислех че ще каже да поизчакам и ще я тестваме, ама не би тутках се пробвах и нищо и пак му казвам:- Добре де аз съм с един тон неподвижно желязо в автоесервиза и няма кой да ми помогне, как да се прибера?Най накрая прати едно момче и той започна да ровичка, аз му казвах къде и какво съм правил по колата в такъв случай и че и друг път ми се е случвало и момчето кара по моите стъпки каквото съм мерил и експериментирал, същото го прави и той и накрая колата взе че запали, питам го от какво запали, а той ми каза това което ми беше известно НЕ ЗНАМ ТОЧНО. Христо ми казва, като направи друг път беля ще ме викнеш и ще видим за какво става дума. Просто онемях, бях в сервиза с повредена кола и златната възможност да разберем защо не пали, а той го домързя или си мислеше кой знае какво, но не ми реши проблема като цяло. Още се чудя на реакцията му защо се държа така, не ставаше въобще дума за пари и че не искам да си платя или нещо от рода, накрая като го попитах колко му дължа отговора му беше: 5 лв. ако имаш. А бе мамка му толкова ли съм изпаднал че за 5 лв. да се циганя, пък и не бях облечен с дрипи и не бях със ЗАЗ-а а що годе с прилична кола и дрехи, еба ти отношението! НЕ ХОДЕТЕ ПРИ БАЙ ИЛИЯ ТЕ ТАМ ВЕЧЕ СЕ НАГУШИХА И НЕ ТЕ БРЪСНАТ ЗА СЛИВА!
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

    #2
    Браво, че си се сетил да отвориш тази тема.Може да съм пропуснал, но до сега друга подобна не съм срещал.Подобна е на една друга-"къде е най-евтино", но с обратен знак.чичо Нено
    Fiat Punto 1,1- 1996г.
    газ-бензин , "Lovato"

    Коментар


      #3
      Колега,а какво ще кажеш за сервиза в Габрово,който се намира под "колелото"?!..Мисля,че пишеше "Елпром",но не съм сигурен...аз там ходих да ми сменят подгряващите свещи!!
      Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
      Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

      Коментар


        #4
        Малко позакъснял отговор, но все пак искам да споделя мнение. Аз лично съм доволен от този сервиз. Винаги са ме обслужвали бързо, качествено и не много скъпо. Може би защото Христо ме познава бегло, но не мисля че това е причината. Във вашия случай може да е бил изморен или натоварен и затова да не е реагирал. А израза "ако имаш" си е характерен за Христо и не е признак на пренебрежение. На мен винаги така ми казва, все едно дали е "5 лева ако имаш" или "150 лева ако имаш".
        Fiat Brava, 1,6 16 V, 1996 г.

        Коментар

        Working...
        X