Скоро имах проблем с рейката.Чичко Тони от Монтана-за нула време я оправи.0878 218 028.

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Добри и лоши сервизи за Фиат +/-

Collapse

Важна тема

X
X
- 

Огромен плюс за Prospeed. Едва ли има смисъл да ги представям . Личи си, че хората подготвят състезателни коли и сериозни тунинг проекти. Мислят преди да свършат и най-простото нещо, а не направо с големия чук . Личи си, че хората подготвят състезателни коли и сериозни тунинг проекти. Мислят преди да свършат и най-простото нещо, а не направо с големия чук .

Grande Punto 1.9 JTD Sport '06 .

Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
 Punto GT 1.4 Turbo '99
 Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
 Коментар
- 

Каква кола им закара, италианка? Как са цените в prospeed някой знае ли?mr_none написа:Огромен плюс за Prospeed. Едва ли има смисъл да ги представям . Личи си, че хората подготвят състезателни коли и сериозни тунинг проекти. Мислят преди да свършат и най-простото нещо, а не направо с големия чук . Личи си, че хората подготвят състезателни коли и сериозни тунинг проекти. Мислят преди да свършат и най-простото нещо, а не направо с големия чук .Grande Punto 1.4 16V 95hp .Grande Punto 1.4 16V 95hp
 Коментар
- 

Автореспект

Имаше тема тука, гледам е премахната. Става дума за "сервиз" Автореспект. Няма по-некадърни боклуци. Преди няколко месеца ходих, подлъган от обявата в този форум за боядисване на детайл за 80 лв. Отивам на майната си, щото нали промоция.... Оставям колата и единия "майстор" ми вика "ми то има изгнило малко, 120 лв. ще струва". Отговорих им, че ако е 120 си тръгвам веднага. Другият му вика на първия мишок - няма, няма 80 сме се разбрали. Тръгвам си аз и след два дена отивам. И ми вика тоя - момчето много си игра, много кит отиде - 120 лева излезе... Гледам калника - нямам думи. Китосан с краката, личи от 30 метра, боята е МАТ, грапава, ама грам лак няма, грам, освен малко отгоре. Тя като изсъхнела щяла да се оправи.... Записал съм километрите на таблото - минали са 20 км. с колата ми. Не било верно... На другия ден му звъня бесен, вдига и се прави, че не ме чува. И така 3 пъти... Накрая му звъня от друг номер - започна да ме чува. Докарай я да я пръснем. Отивам пак аз на 30 километра от нас след ден. Ела след 1 час. Часовете стават 3... Пръскат, правят, струват - ла*на. Тръгвам си, неам нерви вече. След 15 дена отивам на автомивка - лака половиния пада....И така - имах и други грижи тогава и не съм писал, но по-добре късно, отколкото никога, нека да предпазя някой. Забравих да кажа, че "изпичат" боята с две сешоарчета по 5 лева на двора....   Тези "експерти" се намират в София, след Илиенци. Не мога да повярвам, че преди това не ги проверих в Гугъл. Дъвки не си купувам без да ги проуча, а сега се издъних Тези "експерти" се намират в София, след Илиенци. Не мога да повярвам, че преди това не ги проверих в Гугъл. Дъвки не си купувам без да ги проуча, а сега се издъних The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid. The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
 Коментар
- 

Да колега. Fiat Punto MK2 им закарах, за цените не мога да кажа как са. Аз им я закарах за лек проблем където на доста места щяха да подходят с пренебрежение и да претупат работата, но момчетата бяха много точни.Каква кола им закара, италианка? Как са цените в prospeed някой знае ли?Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
 Punto GT 1.4 Turbo '99
 Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
 Коментар
- 

Александър Ауто са пълни смешници

Нема такива хора - от сервиза съм доволен горе-долу но от магазина нема такъв хал...Взех си накладки да си ги сменя сам и сичко точно питат ме модел сичко.Свалям накладките - те ралични. Златни ми излезнаха - тичане - такси - идиотска работане им пука убиха ми целия ден...Маслен филтър си взех - пълен боклук смених го след 1000 км - почна да се рапада преди купувах сичко от тях въпреки че са по скъпи - вече и да минавам от там не искам :Х
 Коментар
- 

Едиииииин огромен МИНУС за тоя "kluchar" от форума. Не съществува такъв ***модерирано*** и пълен ***модерирано***. Звъня му по 100 пъти да му се моля да дойде да оправи колата и само ме лъже ***модерирано***. То бива да си ***модерирано*** ама тоя направо се олива. Ще дойде днес, ще дойда утре, ще ти се обадя и никакъв. И най-тъпото, че му се връзвам и чакам ***модерирано*** му с ***модерирано*** та си загубих цял ден в чакане на един ***модерирано***.Ако нещо възразява, че му го казвам тук нека дойде да му го кажа и в очите! Просто не си струва да си харча парите за телефон и да звъня на някакъв ***модерирано***.Такива изрази и квалификации са недопустими в този форум!Още един такъв пост и ще бъдеш изгонен от форума.
 Коментар
- 

Сервиз V@V кв. "Христо Ботев" - никога повече там

Сервизът се намира след циганската махала ,има и автомивка . Крайно недоволен останах от ремонта там . Скъсах ангр. ремък и двигателят даде фира . Казаха ми 1200 лв ще струва ремонта с частите ,ок . Платих си и тръгнах ,нещо трудно запали колата ,казаха че е от помпата , звукът от двигателя беше малко по-остър... но според тях работила нормално . Отидох при друг майстор и се започна отново даването на пари . Първо не беше зацепен правилно ремъка , оказа се че старата глава е можело да се ремонтира ( а не да се търси друга) , има съмнения че и гарнитурата е стара , хвърля масло , ужас! Човекът ми я стегна колкото можа , сега си работи перфектно. А ,свалили са ми и катализатора тези некадърници. Моят съвет към вас : НЕ ХОДЕТЕ ТАМ !
 Коментар
- 

Минус за "колегата" Crush с климатиците

Знам, че много колеги ще скочат в защита на Велизар, но след като от началото на м.Май се "опитва" да оправи климатика на колата на жената в началото на м.Юли ми предложи да продължава да търси повредата или да ми върне парите за фреона. Малко подробности за да не останете с грешно впечатление. Всичко започна с обикновенно пълнене на системата, след като преди това беше "открит" проблема. Бил в електрическата система. 130лв. за електротехник и няколкодневни разправии. След като напълни системата климатика работи точно два дни, а после нямаше никой в него. Отидох при Велизар пред блока и след 2-3 минутно оглеждане ма заяви че проблема е в спукан и остарял радиатор на климатика. след като го намерих за 200лв. и го монтирах, отново отидох при него и отново проблем след 3 часово стоене при него и проглод на колата между другите установи, че сега проблема е бил в пресостата. Отново търсене и закупуване. Най голямата простотия от негова страна беше, като отидох да си взема час той ми заявява, че може да ме вземе и да оправи колата след два дни и той лично ще я ремонтира защото няма доверие, че други две по млади момчита, които работят при него ще се справят. След тези уговорки карам колата в уречения ден, него го няма, оставям я при двете момчета, които ми заявяват, че са се чули с Велизар и той щял дад дойде да я прави. Два часа по късно ми звъни Велизар и ми заявява, че е СМЕНИЛ пресостата, но пак изпускала системата "Та какво да я правя, да продължавам ли да търся или да ти връщам парите за фреона" . Поисках си парите и му казах, че ще дойда да си взема колата, той вика ОК. Отивам след около час, колата разглобена Велизар го няма, а а з питам момчетата какво става. И забележете те какво ми отговарят "Ами ние разглобихме колата, сменихме пресостата, но пак има теч на газ от някъде" Питам ги "Велизар не дойде ли", а те "ами не е идвал каза ни какво да правиме и ние го направихме" Просто нямам думи. ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ДА МЕ ЛЪЖЕ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ 2 МЕСЕЦА НЕ МОЖА ДА ОТКРИЕ ПРОБЛЕМА И ГО КАРАШЕ НА ПРОБА - ГРЕШКА. И в ключение какво се оказа. Климатика беше напълнен от един Майстор от ВТърново, който каза че целия проблем е бил в копчето за климатика и цялата галимация с електротехника и преправянето EURна системата е било загуба на време и пари. ЕДИН ГОЛЯМ МИНУС ЗА ВЕЛИЗАР. И ДА НЕ ЗАБРАВЯ ДА ДОБАВЯ ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ МАЙСТОРИ ПРИ НЕГО БЯХА ЗАБРАВИЛИ ДА МИ СЛОЖАТ БОЛТЧЕТАТА НА ДЕХИДРАТОРА, ТА ЦЯЛА СЕДМИЦА СЕ БЛЪСКА В ТРЪБИТЕ ДОКАТО МАЙСТОРА ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО НЕ ГО ВИДЯ И НЕ СЛОЖИ ДВЕ БОЛТЧЕТА. ИЗОБЩО НЯМАМ ПОВЕЧЕ ДУМИ.
 Коментар
- 

Бягайте от Александър Ауто София!!!

Привет колеги,Накратко ще опиша одисеята си с тия измикяри! (Сори за израза ама ми стопиха нервите!)И така...на Бравата й се прецаква климатроника и тропаше от пред.Карам я в Александър Ауто, приемат я...и отивам да я взема.Показа се некъв "Боби" и казва -"Пич, сменен е носача, заредили сме климатика с фреон (аз го бях заредил преди 2 седмици), дай 200 лв. А ти е прецакан блока за управление на климатроника, ама аз ще го намеря втора употреба и ще се обадяПознайте, дали някой ми е дал касова бележка или фактура?!!??Познайте дали някой ми се е обадил??!!Както и да е...намерих такъв блок чрез колегите от форума и отидох пак там...е не е истина тва....2 (Два) часа един пор ми рови в колата на улицата - не в сервиза, а на улицата отпред, за да ми каже, че незнае за кво става дума.Не ми се говори повече - бягайте от тия мошеници!!!!!Brava 1.6 16v ELX 2001г.
 Punto М2 1.2 SX 2000г.
 МРАЗЯ НАП!!!
 Коментар
- 

Сервиз във Варна за италианки: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=72699 Нямат си грешка момчетата и не съм видял по-свестен човек от Иво (Pininfarina) от форума на алфа, ако на някой се наложи, нека не се колебае да се убеди в правотата на думите ми.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
 Коментар
Реклама

Collapse

Коментар