Кажете някой добър магазин за Фиат в Пловдив, че нещо не мога да намеря...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добър магазин за Фиат в Пловдив?
Collapse
X
-
Re: Добър магазин за Фиат в Пловдив?
ами то няма как ще намериш , от 5 год карам фиат и не съм намерил читав магазин , от един вземеш едно от друг друго и така обикаляне му е майкатаjohnfound написа:Кажете някой добър магазин за Фиат в Пловдив, че нещо не мога да намеря...
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Re: Добър магазин за Фиат в Пловдив?
Ами нищо конкретни и цяла купчина неща...Mitko написа:Кажи какво търсиш. Ако трябва да помагаме.
Въпроса е, че ритмото, което купих наскоро има нужда от маса оправяне тук и там. Нищо кой знае колко сериозно, но пък дразни. Например няма дръжки на вратите отвътре, а се отваря с тел, изкаран от тапицерията, в двигателя има някои напукани маркучи за смяна, по скоростите има разни шарнирчета за смяна също... тампончета, гумички, такива работи.Та ако възникне нещо супер дефицитно ще викам за помощ разбира се, но добре си е човек да има под ръка магазин...
Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
може ли някой да ми разясни вапроса относно маслата Selenia turbo diesel . значи , имали 5 литрова метална опаковка такова масло /оригинално естествено/ щото в един магазин за масла в Пловдив дълго и широко ми обясняваха че такава опаковка няма /5 л/ имало само 1 и 2 л опаковки ,само те били оригинални . А аз сам вземал от сервиза на Фиат 5 л Selenia td кво ще кажете? някои лъже май а...
Коментар
-
аз търся в цял Пловдив по магазини и морги термостат за темпра 2.0 бензин и не мога да намеря,а през зимата без отопление е ужас.моля ако някои има инфо да ми пише на Е-мail mary_jane5@abv.bg или във форума.
Коментар
-
виж на бул Васил априлов преди кръговото на ВМИ или срещу военна болница ъгловото магазинче фиат рено пежоmiki написа:аз търся в цял Пловдив по магазини и морги термостат за темпра 2.0 бензин и не мога да намеря,а през зимата без отопление е ужас.моля ако някои има инфо да ми пише на Е-мail mary_jane5@abv.bg или във форума.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
эдр
КОлЕГИ ПОмАГАИТЕ ТрЯбва ми предна броня эа мареа с дупки эа халогени энаете ли дали има някаде иэ пловдиви эа какви пари става вапросBMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар