Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Майстор за развалена резба на свещ в Хасково?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Майстор за развалена резба на свещ в Хасково?

    Здравейте, другари! Накратко: Мареа 1,8 113к.с., изби свеща на втори цилиндър и новата не може да се завинти, явно е заминала резбата на главата. Четох подобни теми и съм наясно, горе-долу, какво трябва да се направи. Молбата ми е да ми препоръчате майстор от Хасково, който може да я свърши тая работа без да сваля главата. Днес минах през един и човека се кръстеше и кълнеше, че без това не може. Приятен ден и безаварийно!Грешен раздел -> Преместена. Допълнено заглавие.Модераторски екип на Fiatforum.bg
    FIAT Marea 1.8 16V 98г.

    #2
    При мен изплю свещ на трети цилиндър на същият мотор 1,8 на мареа. Оправиха ми я без да се сваля главата. Със дълга бургия минаха старата резба и направиха втулка за новата резба. Цялата процедура ми костваше 20лв за майсторлъка. Единственото трудно е ,че бургията по спомен беше към 14 см ,заради дълбоките легла на свещта. Та майстора си имаше направена собственоръчно такава бургия.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

    Видео от Италфест 2011

    Коментар


      #3
      :D Намерих, каквото ми трябваше. Колата вече е ремонтирана, без сваляне на главата. Много съм доволен. Ако някой има подобен проблем - да ми пише, ще го насоча. Спокойно и без аварии шофиране, другари!
      FIAT Marea 1.8 16V 98г.

      Коментар

      Working...
      X