При хладно и студено време,джамовете се запотяват. Много хора ми казват,че Фиат Пунто ГТ - 1994г. няма филтър на купето?? Парното духа топло,но запотяването на джамовете остава. Та питането ми е,дали причината за това е термостат?Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запотяване на джамовете - Фиат Пунто ГТ.
Collapse
X
-
Re: Запотяване на джамовете - Фиат Пунто ГТ.
Колега и при мен се запотяват сутрин но не мисля,че е от термостат.Ако колата си загрява нормално и температурата на двигателя не пада при движение,а само на светофари се пуска перка е ок.За филтър съм се чудил дали има но не съм поглеждал под кората на чистачките.На място,като работи колата сутрин се запотяват стъклата ,а при потегля всичко се изчиства бързо.Погледни да не върти въздуха само вътре в купето :Dmvv написа:При хладно и студено време,джамовете се запотяват. Много хора ми казват,че Фиат Пунто ГТ - 1994г. няма филтър на купето?? Парното духа топло,но запотяването на джамовете остава. Та питането ми е,дали причината за това е термостат?Благодаря предварително!
Fiat Punto 1.1,55hp,1996г.
Opel Meriva 1.6 i 16V (101 Hp) AT 2005г.
ex.Fiat Stilo 1.6''16V''103hp,2003г.
ex.Alfa Romeo 156,1.8"16V"144hp,2000г.
ex.Fiat Brava 1.9,JTD,105hp,1999г.
-
Re: парно
Ами аз лятото таблото го свалях и го мих с МЕГЛИО... изплакнах след това хубаво с вода и изчаках хубаво да изсъхне. Иначе за запушен въздухоотвод,само като пусна на прозорците да духа,отстрани малките за страничните стъкла не духат силно. Влага може да е останала в самото табло,но много време се мина вече. Клапата си е постоянно отворена,няма причина да е от нея.. Просто не знам вече....kluchar написа:Радятореч е първата възможна причина но то трудно се сменя Другото е да има влага в самата кола от стелки или някой въздухоотвод да е запушенвиж клапата за външен /вътрешен въздух да е отворена Термостат не играе роля
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар