Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с вентилатора на Stilo JTD 115

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с вентилатора на Stilo JTD 115

    Привет Колеги,имам някакъв досаден проблем с вентилатора на Stilo-то. Едно и също е когато е пуснат климатика и когато е изключен.На 4-та степен се усеща доста слабо. Няма мощност, а и се изключва почти веднага. (около 10 сек.)Когато е на предните степени 3,2,1 - ми звучи като да е на 1 степен. Отново е слабо като духане.Днес ходил при колегата crush за дозареждане на климатика и той потвърди че нещо с вентилатора не е на ред.Някой сблъскал ли се е с такава ситуация?Вашите вентилатори на 4-та степен "отвяват" ли?

    #2
    Някакъв резистор имало до поленовия филтър отзад за степените.Виж в АХМ АУТО КОМ какво представлява за да знаеш какво да търсиш.
    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

    Коментар


      #3
      Благодаря ти FGRCВече не се надявах на отговор ... :D Това от опит ли го казаш? И ти ли си имал подобен проблем?В сайта на AXM-auto нямат тази част, но ще ги попитам за цена.

      Коментар


        #4
        когато купих моето също духаше слабо и когато извадих филтъра на купето беше задръстен смених го и се оправи
        STILO JTD

        Коментар


          #5
          Аз филтъра го сменям всяка година. Зимата ползвах вентилатора доста активно, заради прозорците.Както споменах по-горе, проблема е и че се изключва след около 10 секунди работа.т.е. няма как да е само от филтъра.

          Коментар


            #6
            Не е от личен опит,но колеги от форума са имали проблем с него.В сайта на АХМ го има на снимка за да знаеш какво търсиш.След това поръчка от БОШ.Номера по Фиат за моита кола е 46723713 но по Бош нещо не ми излиза.Дават и още един номер по Фиат-71732250.Това е за коли до 2003.След това не съм гледал.
            Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

            Коментар


              #7
              Оказа се моторчето на парното. Било му е време.Колегите от Лисан Сервиз, отново са на ниво!

              Коментар

              Working...
              X