Здравейте на всички фиятаджий.Проблема ми е ,че ми протече радиатора за охлаждане на двигателя.Днес ми доставиха нов радиатор и мисля утре да го сменя,за това искам да попитам имали тънкости при свалянето на стария.Видях че има болтове отзад и се чудя как да ги сваля,дали ще трябва да демонтирам фаровете или има друг начин.Също да питам за скобите май ще трябва да купя нови.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна радиатор на пунто 1.2/75
Collapse
X
-
Re: Смяна радиатор на пунто 1.2/75
Ми нищо не се сваля имаш 2 болта горе или 1 развиваш ги откачаш маркучите и кабелите и го дърпаш нагоре... От долу има 2 тампона само дето в тях влизат 2 крачета .(това е) Като искараш си преместваш вентилатора на новия радиаотор ... оплътни добре датчика за вентилатора дане сълзи от него ... после. И да трябва да си вземеш 2-3 нови скоби... че онея са едни ... бая бая терсене.kalinvd написа:Здравейте на всички фиятаджий.Проблема ми е ,че ми протече радиатора за охлаждане на двигателя.Днес ми доставиха нов радиатор и мисля утре да го сменя,за това искам да попитам имали тънкости при свалянето на стария.Видях че има болтове отзад и се чудя как да ги сваля,дали ще трябва да демонтирам фаровете или има друг начин.Също да питам за скобите май ще трябва да купя нови.
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Ам тва е имаш горе 2 болта и това е развиваш ги и го дърпаш нагоре ...(аз съм с 1 болт но това е заради други премеждия) Може малко трудно да излезе понеже долу тампоните му пречат да се освободят 2те крачета от долу... Пък да си мераклия свали бронята ,фаровете и мигачите хем ,ще видиш кое как е(мигачите са на телчета опнати , а фаровете са на 2 болтаkalinvd написа:Видяхами се по един болт от всяка стряна който държат радиатора за някакви пласмаски,но почти на пръв поглед ми се стори че неможе да се бръкне с ключ.Има ли отнякаде снимки по въпроса.
Първия път и аз ги свалях от акъл
оня ден ми се наложи пак да си вадя радиатора ... ,но го напраих по-бързия начин
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар