Добре, че не е станало нищо!Еми сигорно и под червеното го кара ... аххаххахахахха

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Бързо загряване на бравото :?

Collapse

X
- 

не е веренnpace написа:Радваме сеsilversony написа:за момента никакви .PB 5976 BC написа:И в крайна сметка, имали някакви последствия от загряването на мотора?Някакви проблеми?Защото, това където е влезнало в червеното е много лошо!
 А какъв е тоя разход 17/100 дето си го писал?На мен градско над 14 не ми е правила , кво правиш ти бре човек само в червеното ли я караш?
 .. но г/д 15-16/100 газ харчи , но пък аз разлика м/у бензин и газ .. помниш когато я пробвах и веднага усетих разликата... в момента НЕ усещам такава...  

Коментар
 - 

Има си значение от къде зареждаш.Отделно от това когато караш по нормално (т.е. без да е настъпваш над 3000 об) Ламбда Контрола наглася по друг начин сместа и пуска по малко газ и като смениш стила на каране изведнъж не може да влезне в ритъм веднага.А когато я караш само на "стъпка" започва да върви приблизително равно на бензин но както виждаш разхода се качва с 2 кила отгоре.Пак ти казвам че на мен толкова не ми е стигало освен от ШЕЛ където само спирам да пусна една вода!silversony написа:не е веренnpace написа:Радваме сеsilversony написа:за момента никакви .PB 5976 BC написа:И в крайна сметка, имали някакви последствия от загряването на мотора?Някакви проблеми?Защото, това където е влезнало в червеното е много лошо!
 А какъв е тоя разход 17/100 дето си го писал?На мен градско над 14 не ми е правила , кво правиш ти бре човек само в червеното ли я караш?
 .. но г/д 15-16/100 газ харчи , но пък аз разлика м/у бензин и газ .. помниш когато я пробвах и веднага усетих разликата... в момента НЕ усещам такава...  

Безаварийни километри и ако има дребни проблеми свиркай докато не станат по големи!

Коментар

Реклама

Collapse

Коментар