Никога не съм чувал да ми се включва перката, загрява колата - стига до средата, и стрелката остава там, пускам климатика лятото - същото. Един единствен път я видях много малко над средата, когато навънка беше 35 градуса и бях в задръстване.

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

колко често ви се включва перката?

Collapse

X
- 

fixed. още веднъж мерси на Flow за изчерпателните отговори. след като свали реостата и го измерих се оказа че е здрав, проблема беше във втория елемент, свързан последователно. така и не разбрах какво точно е, но му направихме байпас и сега всичко си работи. ако ми попадне от някъде ще си взема още един реостат да имам резерва. а и едната ми клема беше "ремонтирана" явно се е била стопила някога.Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
 - 

И моята се включва само като пусна климатика и то само ако съм на място или в лек трафик. Докато се движа, особено на дълъг път - не се върти, защото вероятно се охлажда добре от въздушната струя. Не ми е вдигало температурата над средата никога до сега (да чукна на дърво).emzo написа:Колко често ви се включва перката ?Засега само като пусна климатика, иначе засега не съм я чувал/виждал да се върти.
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар