Колеги, моля да ми помогнете. Предстой ми смяна на маслото на скоростната кутия, не намерих инфо затова се обръщам към Вас с нова тема. Какво масло да КУПЯ?????Автомобилът е от подписа .
Задължително сложи пълна синтетика. Аз лично ползвам Valvoline SynPower TDL 75W-90 и съм много доволен. През зимата никакви проблеми при студена кола. Цената му беше мисля 32 лв. литъра. Браво 1.6/16 побира 1.7 литра.
Значи предлагаш да използвам само италианско масло така ли да го разбирам т.е. TUTELA. И още малко тъпотия кое по точно да избера
Това е маслото за тази Брава: TUTELA CAR ZC 75 SYNTH (SAE 75W-80, API GL 5, MIL-L-2105 D).На моята го сменях лятото със същото. Само ми направи впечатление, че на сайта на Селениа, маслото е в пластмасови туби, а тук ми го продадоха в метални (кръгли) кутии!
Значи предлагаш да използвам само италианско масло така ли да го разбирам т.е. TUTELA. И още малко тъпотия кое по точно да избера
Това е маслото за тази Брава: TUTELA CAR ZC 75 SYNTH (SAE 75W-80, API GL 5, MIL-L-2105 D).На моята го сменях лятото със същото. Само ми направи впечатление, че на сайта на Селениа, маслото е в пластмасови туби, а тук ми го продадоха в метални (кръгли) кутии!
мойто е същото, както и в сървиз мануала е написанов пластмасова туба беше по 1 л.
Коментар