Valentin_V написа:

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

компресора включва, фреон на max(620 г), студ ЙОК

Collapse

X
- 

Колега, дори и теоретично не можеш да стигнеш с четка до цедката, освен ако не срежеш тръбата. Кореселина я прави като нова.@ТРВ-Терморегулиращ вентил, чиято основна цел е да втечнява фреона и да поддържа необходимата температура на изпарение, като в случая трябва да е плюсова.207 тиква автомат
 новокромаджия 2.4 печка

- 

До колкото теоретично се запознах, то е монтирано на изпарителя (вътрешния климатичен радиатор). При нас с Фичките достъпа до него е след пълно разглобяване на таблото и средната конзола. Първо се сваля радиатора на парното и след това се стига до изпарителя.S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоКъде стой това трв че при мен прави мизерия и не знам от кво. Качва налягането на 20 бара и компресора изключва.
 Коментар
- 

Слави а какво е ниското налягане когато високото е било 20 бара,може и дехидратора да ти е частично запушен ,защото високото налягане се мери преди него.S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоКъде стой това трв че при мен прави мизерия и не знам от кво. Качва налягането на 20 бара и компресора изключва.Последна редакция от arsenal88; 24.08.2016, 14:23.
 Коментар
- 

3бара но може проблема да идва и от охлаждането на фреона защото на 17бара включва направо втора степен а първа я няма никаква. А от пренадуването изхвърля фреонаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
 (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
 Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
 Коментар
- 

Три бара на ниското е прекалено много. Да не си го презаредил?S_BANKOV написа: Преглед на мнението3бара но може проблема да идва и от охлаждането на фреона защото на 17бара включва направо втора степен а първа я няма никаква. А от пренадуването изхвърля фреона207 тиква автомат
 новокромаджия 2.4 печка
 Коментар
Реклама

Collapse

Коментар