КОГАТО ВКЛЮЧА КЛИМАТИКА ФИАТА НАПРАВО УМИРА ОБОРОТИТЕ ПАДАТ ОТ 900 НА 500 ДВИГАТЕЛЯ СЕ МЪЧИ НАПРАВО НЯМА ТРЪГВАНЕ ВСЕ ЕДНО ДЪРПАМ НЯКОИ БУС А КОМПРЕСОРА Е ЗАРЕДЕН КАЗАХА МИ ЧЕ Е НАРЕД МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ И ПРИ ВАС ЛИ Е ТАКА
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с климатик Фиат Мареа 1.9 TD 100
Collapse
X
-
Re: кола
Вакуумът наистина се ползва за управление на ниските обороти при TD100, но той вакуумът не вдига оборотиите а ги сваля. Когато моторът е студен актуатора управляван с вакуум е изключен, няма вакуум до изпълнителния механизъм (жилото отпуснато) и оборотите са по-високи- колко, въпрос на настройка (950-1000). Когато моторът загрее, не знам до каква температура (стрелката се отклони) електрическия вентил сработва, актуатора е под вакуум, жилото се опъва - оборотите падат.Когато включиш климатика и моторът е загрял релето управляващо вакуумът отпада, жилото се отпуска и оборотите се качават, все едно моторът е студен.Така че тази система е така конструирана, че при пуснат климатик моторът върви все едно е студен с (по-високи ниски обороти), за да компенсира товарът от климатика.kluchar написа:Нали има вакум където вдига оборотитеFIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар