Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Парно на Fiat CROMA 2006г.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Парно на Fiat CROMA 2006г.

    Здравейте колеги!Колата ми е Fiat Croma 1,9 multidjet 2006 г!Изведнъж внезапно парното ми спря да работи!Конзолата на климатика ми работи ,сменям температурата,настройките и всичко,Пренасочвам въздуха,чувам как се завъртат клапаните за смяна посока на духане,но изобщо никакъв въздух не духа!Нито топъл,нито студен!Изведнъж спря!Много съм зле технически и не знам как да постъпя от тук нататък!Проверих да не е бушон,но не е!Разни хора ми казват,че е вентилатора на парното!Че сигурно е изгоряло!И ми казват,че трябва да се сваля цялото табло за да се отремонтира!Това реално ли е!Възможно ли е да заврят едно моторче или вентилатор зад цялото табло!Какво бихте ме посъветвали!Няма ли други варианти и възможности?Благодаря предварително!

    #2
    При мен беше същата история на Улиса,оказа се не самия вентилатор а една плочка която го командва и е закрепена на вентилатора.И аз ходих по маистори и никои незнаеше къде е пустото моторче Оказа се че е точно в ъгъла над педалите и се сваля сравнително лесно.Остава ти да намериш къде е завряно твоето.

    Коментар


      #3
      На крома се сваля много лесно вентилатора- трябва ти обаче тресчотка с накрайник торкс 20 ,удължение и фенерче за да откриеш всички болтове. Като го свалиш може да го пробваш при подаване на ток директно на изводите дали ще тръгне, ако не тогава да се мисли дали може да се ремонтира.П.с. Като легнеш в пасажерските крака и погледнеш нагоре там е под жабката вентилатора.
      Фиат Крома 1.9 16v+
      Фиат Браво 1.6 16v
      Фиат Мареа 1.6 16v

      Коментар

      Working...
      X