Здравейте колеги,искам да попитам за следния проблем.Сменях радиатор на фиата и после си смених и антифриза.Обезвъздуших системата както трябва от двете пробки.Обаче имам следния проблем,като съм в движение парното си е перфектно,но спра ли някъде и колата работи на място,не винаги,но парното започва да духа хладко.Пак обезвъздуших радиатора на парното от пробката на маркуча.Излиза си само антифриз,няма въздух.И пак ми прави този номер.Някои може ли да даде предположения какво може да е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16в-проблем с парното
Collapse
X
-
Re: Фиат Браво 1.6 16в-проблем с парното
Колега, а като работи на място и задържиш например 3000об за постоянно пак ли няма парно? Ако стои да работи на място без да я форсираш, напр 15-20 мин. не загрява ли в повече? Мисълта ми е да не би да ти е превъртяло работното колело на видната помпа и от там да идва проблема. Успехthenew16v написа:Здравейте колеги,искам да попитам за следния проблем.Сменях радиатор на фиата и после си смених и антифриза.Обезвъздуших системата както трябва от двете пробки.Обаче имам следния проблем,като съм в движение парното си е перфектно,но спра ли някъде и колата работи на място,не винаги,но парното започва да духа хладко.Пак обезвъздуших радиатора на парното от пробката на маркуча.Излиза си само антифриз,няма въздух.И пак ми прави този номер.Някои може ли да даде предположения какво може да е?
Коментар
-
Колега като е държа на обороти парното си идеално.На място като работи,вдига си 90 градуса и една идея да ги подмине си включва перкаmihr написа:Колега, а като работи на място и задържиш например 3000об за постоянно пак ли няма парно? Ако стои да работи на място без да я форсираш, напр 15-20 мин. не загрява ли в повече? Мисълта ми е да не би да ти е превъртяло работното колело на видната помпа и от там да идва проблема. Успехthenew16v написа:Здравейте колеги,искам да попитам за следния проблем.Сменях радиатор на фиата и после си смених и антифриза.Обезвъздуших системата както трябва от двете пробки.Обаче имам следния проблем,като съм в движение парното си е перфектно,но спра ли някъде и колата работи на място,не винаги,но парното започва да духа хладко.Пак обезвъздуших радиатора на парното от пробката на маркуча.Излиза си само антифриз,няма въздух.И пак ми прави този номер.Някои може ли да даде предположения какво може да е?
Коментар
-
Еми то според мен, става така че е или водна помпа или има някъде нещо запушено, аз много не разбирам ама така си мисля. Напиши една тема в този форум http://axm-auto.com/pBB2/viewforum.php?f=1 и изчакай hit-ko да ти отговори. Успехthenew16v написа:Колега като е държа на обороти парното си идеално.На място като работи,вдига си 90 градуса и една идея да ги подмине си включва перкаmihr написа:Колега, а като работи на място и задържиш например 3000об за постоянно пак ли няма парно? Ако стои да работи на място без да я форсираш, напр 15-20 мин. не загрява ли в повече? Мисълта ми е да не би да ти е превъртяло работното колело на видната помпа и от там да идва проблема. Успехthenew16v написа:Здравейте колеги,искам да попитам за следния проблем.Сменях радиатор на фиата и после си смених и антифриза.Обезвъздуших системата както трябва от двете пробки.Обаче имам следния проблем,като съм в движение парното си е перфектно,но спра ли някъде и колата работи на място,не винаги,но парното започва да духа хладко.Пак обезвъздуших радиатора на парното от пробката на маркуча.Излиза си само антифриз,няма въздух.И пак ми прави този номер.Някои може ли да даде предположения какво може да е?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар