Младежи кой от двете да избера, искам мнения от опит.Мойте са останали с електроди тънки като косъм, карам на газ/ бензинМоля за бързи отговори че трябва да се пазарувапп Ако Мод екипа прецени да премести темата в р-л Консумативи, просто не съм сигурен къде да я сложа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Champion RC10YCC срещу NGK RBKR6EKS
Collapse
X
-
Хм, интересно за твоя мотор еднополюсните свещи ги дават BKR5EZ, а двуполюсните BKR6EKC, учудването ми идва в това, че ги дават с различни топлинни числа, все си мисля, че топлинното число, което е зададено от производителя е само едно и то е 6 /ще го проверя по късно в аутодатата, че не съм 100% сигурен/, то като гледам и за моя мотор е същото дадено /гледам каталога на AXM-AUTО/, при всички случаи ако избереш НЖК и производителя ти е дал топлинно число на свещите 6, то аз специално не бих си купил еднополюсните BKR5EZ, а другите BKR6EKC.И аз съм пред тая дилема за свещите, но се чудя дали да взимам иридиеви, но това ще стане като дойде малко излишен левп.п. от завода май мотора излиза с НЖК, така че бих заложил на него, шампиона не го знам
punto HGT
Коментар
-
Synthy написа:NGK, двуполюсни.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Такива сложих по 9.80лв. бройката. При официалния представител на Шампион ми казаха че отдавна не внасят такива, така че си правете сметката, а едва ли са ме излъгали.snake , на Капата по рама си излизат 2-полюсни свещи и с такива си карам вече 6-та година на газ.Така че това не е някакъв критерий!
LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Има едни момчета в Пловдив, които се ползват с добро реноме: http://www.megael-bg.com/ . От тях съм чувал, че караш ли на газ, забравяш за двуполюсните свещи.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Има едни момчета в Пловдив, които се ползват с добро реноме: http://www.megael-bg.com/ . От тях съм чувал, че караш ли на газ, забравяш за двуполюсните свещи.Дългогодишната ми практика ме е убедила че по-добро от това което си излиза по рамата за даден автомобил за свещи-няма-независимо на какво се кара!Единственото изключение са вариантите Iridium и Platinum,но там и цените са други...И тук изобщо не сезирам "самоволното" си решаване-ще сложа 2,3 или 4-електродни свещи-кой каквото му скимне...пп.И винаги съм се забавлявал искрено с изразите от рода: "купи си свещи специално за газ" :D
LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
niko09 написа:http://www.ngksparkplugs.com/products/spark_plugs/iridiumix.asphttp://www.ngk.de/en/sales/products-and-assortments/spark-plugs/lpg-laserline/LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Re: Champion RC10YCC срещу NGK RBKR6EKS
S_BANKOV написа:Младежи кой от двете да избера, искам мнения от опит.Мойте са останали с електроди тънки като косъм, карам на газ/ бензинМоля за бързи отговори че трябва да се пазарувапп Ако Мод екипа прецени да премести темата в р-л Консумативи, просто не съм сигурен къде да я сложа.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Подкрепям твърдението на митака, че най-добре за колата е това, което са казали от завода, без значение какво е горивото. А ако някой толкова иска да направи нещо хубаво за двигателя, да сложи "плазмени свещи"Ако може да си ги изработи и захрани след това, разбира се Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:Подкрепям твърдението на митака, че най-добре за колата е това, което са казали от завода, без значение какво е горивото. А ако някой толкова иска да направи нещо хубаво за двигателя, да сложи "плазмени свещи"Ако може да си ги изработи и захрани след това, разбира се Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар