Колеги фанал ма е мерака да си нареда гредичка ... Ма нещо ладите са на изчезване( влезли са в червената книга , застрашен вид) Има те ли на идея от къде да си намера нов ? Като консуматив , ако не успея да намера стар. Привлича ме цената им ... и че са черни (имам разни идей) ... И отделно че уреда си има и лампа освен стрелка . И лампата мога да я вържа за моята лампа
Пак за стрелката ше си бодна датчик ... Температурен си имам от лада остава да си зема бензиномер и в него да настаня червен дигитален волт метар. (вероятно и зумер ше си бодна за налягането на лампата преди старт)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уред за наляга на маслото от LADA 2103-6 от къде ?
Collapse
X
-
Форума на ladaclub-bg.
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Нов уред ладов е на цена около 20-30лв.За стрелката ти трябва тройник от същата Лада заедно с големия датчик за стрелката.На него може да си навиеш твоя датчик за лампата.Като цяло не е много прецизен ама става да си следиш горе долу налягането
EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Re: Уред за наляга на маслото от LADA 2103-6 от къде ?
В Хасково от НАР ООД- вносителя на Лада : http://www.lada.bg/bg/service.phpFiat_Punto11 написа:Колеги фанал ма е мерака да си нареда гредичка ... Ма нещо ладите са на изчезване( влезли са в червената книга , застрашен вид) Има те ли на идея от къде да си намера нов ? Като консуматив , ако не успея да намера стар. Привлича ме цената им ... и че са черни (имам разни идей) ... И отделно че уреда си има и лампа освен стрелка . И лампата мога да я вържа за моята лампа
Пак за стрелката ше си бодна датчик ... Температурен си имам от лада остава да си зема бензиномер и в него да настаня червен дигитален волт метар. (вероятно и зумер ше си бодна за налягането на лампата преди старт)
ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
MeРсаж колеги.! А за тройника не ми трябваwhite_shark написа:Нов уред ладов е на цена около 20-30лв.За стрелката ти трябва тройник от същата Лада заедно с големия датчик за стрелката.На него може да си навиеш твоя датчик за лампата.Като цяло не е много прецизен ама става да си следиш горе долу налягането

Трябва ми само гъбата ... за да ми отчита стрелката. Отстрани на мотора си имам дупка къде да заивия гъбата ако не стане с преходник. А тносно лампата. Пунтото си има такъв датчик до масления филтър посто ще закача за него и тази лампа
Тъй че тройника оптада ...
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар