Препоръчайте цял комплект . Марки и цени които отговарят на качеството ? а ако някои продава директно да каже да го обсъдим .И още един въпрос ако отида във AMX-AUTO и кажа че съм от форума ще ми направят ли отстъпка ? и каква би била тя ?
Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Люк, Турско валео/ не корейско/, Закс. в магазина ще ти дадът 10% отсъпка, Моя Люк миналата година го взех за 185 лв. с отстъпката, иначе цената му беше към 220-230лв. В момента няма идея какви са цените, но те съветвам да свалите стария и с него да ходите да вземете нов, като внимателно го сравните и наложите.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Препоръчайте цял комплект . Марки и цени които отговарят на качеството ? а ако някои продава директно да каже да го обсъдим .И още един въпрос ако отида във AMX-AUTO и кажа че съм от форума ще ми направят ли отстъпка ? и каква би била тя ?
Здравей колега! Освен Luk и Valeo може да помислиш и за варианта оригинален к-т съединител. Отстъпка разбира се,че ще получиш: 10% или 5% за оригиналните авточасти. Може направо да се възползваш и от услугите на сервиза-сигурен съм,че цената ще ти хареса.
ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Здравей колега! Освен Luk и Valeo може да помислиш и за варианта оригинален к-т съединител. Отстъпка разбира се,че ще получиш: 10% или 5% за оригиналните авточасти. Може направо да се възползваш и от услугите на сервиза-сигурен съм,че цената ще ти хареса.
Добре колега ама какво имаш на предвид оригинален комплект ? Понеже като вляза в АМХ-АУТО има валео ,BORG&BECK - не съм чувал никога такава марка и AP кво значи това въобще не знам кое ще кажеш че е оригиналното ? :D
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Това е комплект, който е в опаковка на прочутата марка RICAMBI ORIGINALI, евентуално има щампи на FIAT / Lancia, освен тези на Валео или който е производителят, и би трябвало да отговаря на качеството, което гарантира заводът за оригиналните резервни части. Теоретично - същото е сложено при първоначалното сглабяне на колата, ама надали... Ако отидеш в Ауто Италия за съединител - ще получиш такъв.
AP и Borg&Beck е практически едно и също- просто са 2 различни бранда на един и същи производител. Произвеждат съединители за оригинално вграждане във Фиат, Ивеко и други марки. За повече инфо: http://www.raicam.com/Също е една добра алтернатива.
ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Добре ъп на темата дайте ми последно съвет кое да избера мисля Валео да е ,но не съм сигурен...... тази седмица ще го правя малко беше в отпуска фичо ....... Кажете ми мнение ако взема корейско валео каква ще е разликата ? Понеже един приятел има голяма отстъпка във авточасти Евро и не знам какъв ще продават там ?? Има ли разлика или как да разбера дали е китайски или турски ?или направо LUk-a да избера ?
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Много ментета имало на тоя Валео поне когато купувах за мойта комплект съединител и за това накрая се метнах на Люк, след като имаш отстъпка в Еврото директно го взимай него
аз сложих Люк, но от скоро и нямам впечатлениястарият беше Валео, с него я карах от както съм я купил - над 100 000км, смених го поради счупване на една пластинка
Да по думите на колегите това решавам последно да взема ЛЮК и да не се занимавам с валето-та малеота китайски , турски и темподобни ...... петък ще я вкарвам в сервиза и ще премерим притескателя както каза колегата . Благодаря все пак на всички !
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар