Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запалителни кабели NGK ?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Запалителни кабели NGK ?

    Здравейте колеги,Предстои ми подмяна на запалителните кабели на Fiat Bravo 1.6 - 103к.с.Интересува ме някой ползвал ли е запалителни кабели NGK и въобще какви бихте препоръчали.Гледах едни JanMor, но изпълнението въобще не ми хареса - лулите бяха леко разтворени отстрани и хлабави, иначе като съпротивление бяха ок.Ясно ми е, че BERU са хубави, но и цената им е с 50% над другите. От една фирма ми предложиха NGK за 75лв и се чудя дали да не ги взема.

    #2
    аз съм с такива от два месец и нямам проблеми засега
    "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

    Коментар


      #3
      аз бих те посъветвал за Тесла (американски и са супер)обаче нямам идея изобщо дали ще намериш за твойта кола

      Коментар


        #4
        В два магазина гледах BERU и JanMor. И на двата вида лулата беше леко разтворена от едната страна - седеше като изпуснала щипка. Първо видях това на JanMor и за това не ги купих, но след като видях същото и на BERU се чудя се дали това е нормално.

        Коментар


          #5
          Да, нормално е. Аз съм с такива Janmor от години. Доста сериозна надценка си слагат да ги докарат тия 75 лв. на NGK. Ще взема да приемам поръчки при следващото ми идване в бг
          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

          Коментар


            #6
            Купих BERU за 70лв и на първо четене са ок. Определено изглеждат по-добре като изработка и сглобка от скъпите BERU, които гледах. Въпросната цепка почти я няма, съпротивлението им е 2.8к ~ 4.2к според дължината.Довечера ще видим като ги сложа с новата бобина какво ще излезне

            Коментар

            Working...
            X