Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акумулатор

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Акумулатор

    Здравейте колеги, акумулатора ми сдаде (време си му беше), кажете сега какво да взема, колата ми е Фиат Мареа 1.9 TD , колко ампера ми трябват и колко да е стартовия ток - и най-вече кои марки използвате вие и от кое сте доволни и от какво да бягам, все пак за дизела ми трябва нещо сигурно !Благодаря на всички !

    #2
    АБ от 62 Ам/ч. до 75 Ам/ч. марката каквато си избереш. Добри са Варта, Бош, Магнет Марели, Банер, Монбат, Искра, марки вече колкото искаш.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

    Коментар


      #3
      :D Мога да дам даже малко инфо за Магнети Марели- днес се сдобих с един-62Ah за скромната сума от 170лв.Стария Гига ват изкара 3 г и 3 м.

      Коментар


        #4
        Същия като капацитет на колегата горе(62Ah 510A стартов ток),но Iskra Energy за 107лв.Това ми е 3-ти акумулатор от тази марка.Първия изкара 8 години,втория 4,а този,който смених онзи ден е на 7 и още има потенциал,но студените стартове му идваха трудни.Новия се надявам и той да изкара поне 3-4 минимум
        EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
        Fiat Punto 1.2 16v Sporting

        Коментар


          #5
          Много добър акумулатор с 36м. гаранция. Абсолютно достатъчен за 1,9 TD е 64Ah/640А стартов ток. От вчера и аз съм с този от сайта. Наложи се да го изчакам един ден повече, защото пътищата бяха затворени, но 20% отстъпка си заслужаваше.

          Коментар


            #6
            Мой приятел купи преди 2-3 месеца за една Темпра 1.4 ей такъв акумулатор с марка Exide...не знам дали е като този в линка точно ама като знам,че е броил около 170-80лв. предполагам,че е такъв.Колата не е била карана 10-тина дена и онзи ден в най-големия студ се помъчила повечко да запали и акумулатора сгънал преди да има "взрив".Утечка няма,нищо не е оставяно да свети...посъветвах го да отиде да направи рекламация ама не го знам какво е направил.Акумулатор,и то не какъв да е, на 3 месеца да откаже не е много нормално според мен Дано колега ти нямаш подобни ядове!
            EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
            Fiat Punto 1.2 16v Sporting

            Коментар


              #7
              в емк33 са на промоция акумулаторите и за 180 лв. можеш да си вземеш варта 64Ач.
              браво 1,6/90 - 09 г.

              Коментар


                #8
                Преди две години взех енерджи 70Ah за 1.9 TD,Bravo.... с две години гаранция за сумата от 162лв.може да съм се минал,но за сега нямам никакъв проблем колега,каквото и да избереш като марка,гледай да е 70Ah за да нямаш ядове,Успех

                Коментар


                  #9
                  аз си взех ноември магнети марели 72ач за 172лв на промоция от метро

                  Коментар


                    #10
                    Можеш да вземеш и малко по-голям,на теб ти дават около 60-62 ампера,можеш да сложиш и 70.Като марки Варта,аз съм с такъв 60 ампера и сега му е четвърта зима,преди беше на стария ми Форд и като го продадох си го сложих на Бравото.През студовете миналата и по-миналата седмица колата ми не беше палена и акумулатора си беше на нея,една вечер слязох да я припаля и си завъртя като нов.Ексайд,колегите са ти пуснали линк,друга добра марка е Berga,много от вас може да не са я чували,но са доста сполучливи.Аз продавам и Ексайд и Берга и за едната кола си взех Берга декември.Берга-та има три варианта.Basic block,Start block-с по две години гаранция и Power block-те са с по-висок стартов ток и са с по 3 години гаранция.Малко скъпички са,но си заслужава,в нашите магазини в момента Берга 60 ампера с три години гаранция и 640А стартов ток е 179лв. http://www.berga-batterien.de/batteriesuche_type.php
                    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

                    Коментар

                    Working...
                    X