Колеги някой има ли мнение за този съединител.След много разговори с колеги с тези мотори и продавачи,препоръката им беше за това Валео.Очаквам мнения преди да го монтирам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съединител 1.9 жтд 105.
Collapse
X
-
Аз го смених през есента с нов оригинален комплект, но този път със син стикер. Стария изкара около 25 000 км и му омекна притискателя - без чип беше ок, но с чип буксуваше при по-рязко подаване на газ независимо от оборотите. Иначе бях поръчал Luk, но като дойде в кутията си беше Валео, но на двойна цена. Закс комплект така и не успях да намеря.Ако имаш притрисане при потегляне или чаткане на празен ход, подготви се и маховика да ти е за смяна.kimirai написа:И сега на колко километра си от смяната?
Коментар
-
мда, с бензинка съм. снимки нямам, това беше преди година. само се хваляAirfan написа:Пусни снимки да видя този Лук, моля.Едит: всъщност ти си с бензинка и за твоя комплект незнам как седят нещата! Но за JTD 105 от кутията на LuK излиза Valeo, но на поне двойна цена.pakumba написа:аз от англия като си поръчах лук-а си дойде лук.
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: кола
Моя лагер на 25 000 км беше перфектен, а преди това като го смених на незнайно колко хиляди километра, лагера пак беше перфектен, но притискателя се беше счупил.kluchar написа:И моя е такъв от Стабмолийски 155.Май беше около 150лв Винаги се разваля лагера независимо марката .Я провери дали няма и щампа малки букви /АР/.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар