намерих много добри цени на зимни гуми!!!в момента правят отстъпки от 8 до 18 % от цената - примоция!може би утре ще ходя да обуя Ланчиа-та с 2 PIRELLI Sotto Zero 195/65R15 91T на цена 113 лв. с монтажа!ако някой се интересува - на ЛС - да не прозвучи като реклама - фирмата има сервизи в София, Перник и Бургас...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви гуми да избера. Lassa или Dayton.
Collapse
X
-
бързах и не видях ДОТ-а. ама по принцип отстъпката важи за висчки гуми...krasio_79bs написа:ДОТ-а как е?Да не излезе че са от миналата година и за това са на промоция.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Знам че е така,ама всеки иска пресни.Ако имаш възможността да избираш между такива с ДОТ от миналата година и пресни,ти ще вземеш ли по старите?Едва ли.Па ако е и турско Пирелито....Аз лично съм се зарекъл да не си купувам гуми произведени в различни страни от завода "майка".Визирам румънски,полски,руски, хърватски,турски и тн. производства.Airfan написа:До 3 години след датата на производство при съхранение в склад гумите се водят фабрично нови, така че гуми на 1 година не са никакъв проблем!krasio_79bs написа:ДОТ-а как е?Да не излезе че са от миналата година и за това са на промоция.
Коментар
-
днес пак ходих да ги гледам... гледах и Сава и Кумхо и .... ама на Пирелито най-ме кефи шарката... Пирели-то - ДОТ 2410 - поне тази дето беше изложена и произведена в Германия. Майка ми поразпитала нейните агенти - нищо лошо не чула за магазина и сервиза - само хубави думи. утре отивам по обяд да сложа 2 бр. Пирели за предни, пък за задни ши видим....krasio_79bs написа:ДОТ-а как е?Да не излезе че са от миналата година и за това са на промоция.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар