Здравеите колеги ,даите мнение за тези масла
Да сподели,които е ползвал!-Е не сме ги Ч’ували и В’иждали тея масла-Щом няма отговори
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за масла Cyclon
Collapse
X
-
Re: Мнение за масла Cyclon
Чува ли сме ги, виждали и наливали в колите си.... гръцки масла, производство на СОЛУНСКАТА им рафинерия (не съм съвсем сигурен в последното).Много отдавна колега, са на българския пазар.Още 90-91-92г., внасяше ги фирмата "ВАРКО".Какво мнение сега точно очакваш да чуеш? Че са изключителни, или боклук...., че кола на 350 хил.км я прави като нова... на 10-20 хил. ? Кажи какво по-точно те интересува ? Лично аз не усетих разлика между този "ЦИКЛОН" който налях през лятото, по спомени беше 15W-50 и после elf-a 10W-10 - през зимата.Но да ти споделя... и двете не съм ги мазал на филия за закуска, така, че на вкус сигурно са еднакви?!!!angus написа:Здравеите колеги ,даите мнение за тези масла
Да сподели,които е ползвал!-Е не сме ги Ч’ували и В’иждали тея масла-Щом няма отговори 
ПП... ще се затрудним да ти дадем мнение за целия каталог на CYCLON,така, че кажи кое точно масло те интересува ?
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Не зная какво очакваш да чуеш точно за това масло.Ако си намерил от някъде на промоция Cyclon F1 10W-40 - използвай.angus написа:Щом няма мнения-за триене!Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар