Колеги здравейте!Въпросът ми е коя марка свещи да избера:M. MarelliFIATNGКГледам ги на axm и незнам кои са по добри... Даите някакви отзиви
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои свещи да взема?
Collapse
X
-
Ами би трябвало на италианска кола да върви по-добре италианска марка свещи.Въпеки, че аз съм с BOSCH свещи и кабели MM, нямам проблеми вече няколко години
Виж и тук: http://www.bosch.bg/bg/products/car_...lugs/index.htm
-
Слагай NGК и не се занимавай с глупости колега.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Кои свещи да взема?
Ако след проверка по ВИН ти излизат двуполюсните свещи вземи си тези на Фиат. от Тях има 2 вида- произведени от Шампион и от NGK за Фиат. Вземи тези произведени от NGK. Номерът им е 46472021.M5kov написа:Колеги здравейте!Въпросът ми е коя марка свещи да избера:M. MarelliFIATNGКГледам ги на axm и незнам кои са по добри... Даите някакви отзиви
ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Аз съм ползвал Бош и Беру, от които съм доволен (еднополюсни и двата модела). С Марели еднополюсни и NGK триполюсни съм брал ядове.
Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Купих колата от Италия с двуполюсни NGК, преди около 1000 км. ги смених отново със същите никакви ядове
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Благодаря за отговорите.Поръчах си NGK, но не произведени за фиат, защото нямаше налични... Дано да са читави
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Re: Кои свещи да взема?
А за тези на Фиат ( Шампион ) какво ще кажете ?packo84 написа:Ако след проверка по ВИН ти излизат двуполюсните свещи вземи си тези на Фиат. от Тях има 2 вида- произведени от Шампион и от NGK за Фиат. Вземи тези произведени от NGK. Номерът им е 46472021.M5kov написа:Колеги здравейте!Въпросът ми е коя марка свещи да избера:M. MarelliFIATNGКГледам ги на axm и незнам кои са по добри... Даите някакви отзиви
Roy Jones Jr - Yall must ve forgot
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар