Аз карам вече над 10 хил км с Q8. Прехвърлих смяната, но карам на газ и не мисля, че е фатално.Нямам оплаквания, двигателя работи добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой ползвал ли е моторно масло Q8 ?
Collapse
X
-
Колега колкото марки масла, толкова и различни мненияstaik написа:Ехее и аз мислих да слагам на моя пунтак Q8, но след всички теми , които четох все имаше недоволни от всички видове масла . За това реших да подкрепя българското и сложих Приста!
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колега, сезона е без значение, нито пък километрите. Независимо какво се говори. За справка - потърси из литературата дали някой някъде споменава изминати километри. Аз работя с литература на производител на автомобили , и никъде не се споменават километри. Само Климатични условия. А за България идеалното масло е 5w40. Марката не е от особено значение, ако я караш нормално. Но все пак , аз бих ти препоръчал MOBIL или ESSO 10w40 пред Q8. Имам малко резерви за фирми които търсят еФтини пазари като България..... А относно произхода - вносител е КОСЕР АД. От какъвто и приятел да го вземеш ,каквото и доверие да му имаш - оттам ще го вземе. А да не говорим, че най-вероятно ти предлага това масло, защото там му е най-голяма отстъпката ...ddimitrovv написа:Колата ми е Фиат Палио и я карам предимно на метан. Какво масло ще е добре да и сложа като се има впредвид, че е на 200 хил. км. и има ли значение маслото за сезона?
FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар