Извинявам се предварително
може би въпросът ми е твърде глуповат но става въпрос за хидравличната течност на серво усилвателя.Та тя е над максимума, това вредно и опасно ли е?Може ли да се кара така или трябва да я поизточа?До сега не ми е създавал проблеми волана просто колата така си дойде от Италия и за това питам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлична течност
Collapse
X
-
Хидравлична течност
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Етикети: –
-
Ако ти тече рейката не е фатално. Ако, обаче не тече - най-вероятно ще го направи(последвалите игри по демонтаж/монтаж, смяна на уплътнения и т.н. не са евтини)... Има си мин и мах предполагам на казанчето. Най-много до МАХ трябва да е течността.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
Не е черна, червена е но но е доста над максимума.Рейката на капачката влиза в течността.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Точно поради факта, че това дали е "много" или "малко" над нормата е плаващо понятие, хората са сложили белези, които да се спазват
Вземи една конска инжекция от аптеката и изтегли излишъка.Оставяш спринцовката така, както е за резерв в багажника и си спокоен.По принцип е обезпокоително да я купиш в такъв вид, и то от Италия.Навява на предположение за теч и редовно доливане преди продажбата - Италианците са над тези дребнави неща.Затова аз не бих бързал с подмяна на това масло.Докарай нивото до белезите, покарай така и времето ще покаже.Може пък да е от поддържаните
Маслото на хидравликата е най-малката ти грижа като консуматив за подмяна, още повече ако е червено.
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Да определено си е червено и никъде не съм забелязал теч.Карам си я така от Септември когато я купих и не ми е правил проблеми волана.Но ще изтегля малко под максимума със спринцовка да съм спокоен
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар