Колеги, някой знае ли какво е оригиналното масло на скоростната кутия и от къде може да се купи истинско такова у нас?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло на скоростна кутия
Collapse
X
-
Аз моето го сменях миналата година-Valvoline SynPower 75W-90 и тогава цената беше малко над 30 лв. за 1 литър Сега същото масло струва 41-42 лв. Обаче за мен тази цена е неоравдано висока. Лично аз ти препоръчвам това масло: http://eshop.rally-club.net/product_...fsu8plloe2hkj4. Цената му е много по-добра от Valvolin-a, а не вярвам да е по-лошо от него.Централен офис:гр. Пловдив, ул."Стефан и Обрейко Обрейкови" 43e-mail: info@yacco-bulgaria.comskype: yacco-bulgaria.comтел/факс: 032/ 94 05 06мобилен: 0888 733 907; 0887 480 424moraliyski написа:Колегата naskobg вероятно пита защото иска да си вземе за доливане?Или иска да го сменя?VooDoo би ли казал каква е цената на литъра при теб във Варна?SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
По-добре го смени. Много е вероятно колата ти да е с маслото с което е излязла от завода. 2 литра ще ти стигнат ,а и няма да обеднееш с 40-50 лв.naskobg написа:За доливане какво да използвам?
. А ако нямаш възможност да го смениш сега върви в някой център за смяна на масла и те ще ти долеят. Те знаят какво да ти сложат.
SEAT Leon Cupra 300
Коментар
-
Знам ,че има масла за промивка на двигатели, но за ск. кутии не знам дали има. Предполагам,че тези почистващи масла дето са за двигателите могат да се използват и при ск. кутии. Аз моята не съм я промивал преди да налея новото масло.emzo написа:Никакво доливане, сменяш го цялото.Тук ми се иска да попитам промива ли се или директно се налива новото след източването ?SEAT Leon Cupra 300
Коментар
-
Е, дали колата е с маслото от завода или някой преди тебе го е сменял това никой не може да ти каже. Ако някой го сменял може да е сложил минерално, полу-синтетчно или пълна синтетика. Според мен е с оргиналното масло, което е полу-синтетикa Selenia. Така,че долей му такова ако намериш. Ако не, и друга марка масло ще ти свърши работа.naskobg написа:Никой, обаче не казва какво е оригиналното масло.SEAT Leon Cupra 300
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар