Някои се оплакват че лампата на маслото гасне след 2-3 секунди при някои филтри.От кои сте доволни ?С кои сте имали проблеми ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв маслен филтър ползвате? А проблеми с някоя марка?
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Въздушен - MANN, Маслен - MANN, Поленов - MANN...Нямам забележки за сега. Поленовия много кефи
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Огромна издънка имах с ФИАММ на 1,1 мотор.Лампата за налягането светна по време на движение и последва отваряне на картера, проверка на маслената помпа и смяна на лагерите.Тъкмо бяха тръгнали.Явно байпасният клапан във филтъра се е прецакал и се е отворил, а и колата няма манометър за да се следи дали мазането е нормално.От тогава съм на БОШ.
Коментар
-
....ако си намериш МАН хубуу, аз на ланчата слагам Clean filter не го знам на къв хал е ама от години ползвам тая марка и не съм забелязал нещо нередно. Филтрон не знам бива ли не бивали, въздушни купувам но маслен не съм взимал.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Като се отвори байпасния мазането на мотора остава но не се филтрира - според мен се е случило друго!ici написа:Огромна издънка имах с ФИАММ на 1,1 мотор.Лампата за налягането светна по време на движение и последва отваряне на картера, проверка на маслената помпа и смяна на лагерите.Тъкмо бяха тръгнали.Явно байпасният клапан във филтъра се е прецакал и се е отворил, а и колата няма манометър за да се следи дали мазането е нормално.От тогава съм на БОШ.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Предполагам клапан който ограничава налягането се е отворил, но не съм проучвал как е реално вътрешното устройство.Нещо се е случило вътре във филтъра, но го хвърлих а можеше да го разрежа и да видя какво е станало.След това като обсъждахме случая, се оказа че тези проблеми с ниско налягане заради филтър се случват понякога.Danchojn написа:Като се отвори байпасния мазането на мотора остава но не се филтрира - според мен се е случило друго!ici написа:Огромна издънка имах с ФИАММ на 1,1 мотор.Лампата за налягането светна по време на движение и последва отваряне на картера, проверка на маслената помпа и смяна на лагерите.Тъкмо бяха тръгнали.Явно байпасният клапан във филтъра се е прецакал и се е отворил, а и колата няма манометър за да се следи дали мазането е нормално.От тогава съм на БОШ.
Коментар
-
По скоро филтъра е бил с лоша пропускливост а байпасния филтър не се отворил(ако изобщо го е имало)!За съжаление ментета много - за сега аз залагам на MANN.ici написа:Предполагам клапан който ограничава налягането се е отворил, но не съм проучвал как е реално вътрешното устройство.Нещо се е случило вътре във филтъра, но го хвърлих а можеше да го разрежа и да видя какво е станало.След това като обсъждахме случая, се оказа че тези проблеми с ниско налягане заради филтър се случват понякога.Danchojn написа:Като се отвори байпасния мазането на мотора остава но не се филтрира - според мен се е случило друго!ici написа:Огромна издънка имах с ФИАММ на 1,1 мотор.Лампата за налягането светна по време на движение и последва отваряне на картера, проверка на маслената помпа и смяна на лагерите.Тъкмо бяха тръгнали.Явно байпасният клапан във филтъра се е прецакал и се е отворил, а и колата няма манометър за да се следи дали мазането е нормално.От тогава съм на БОШ.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
TEchneco, Ac Delco,Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
В Elit Auto може да намериш продуктите на MANN FILTER. Аз скоро купувах от там маслен филтър, но не мога да си спомня точната цена, но мисля че беше нещо около 10-12 лв. Ето това са адресите на два магазина в Хасково.гр. Хасковобул. Съединение №20Тел: +359 38 62 44 99 GSM: +359 888 26 91 98 E-mail:haskovo@autoplus.bg Управител: Рафаел Рафаилов гр. Хасковобул. България №90Тел: +359 38 62 43 49 Факс: +359 38 62 43 49GSM: +359 888 28 56 58 E-mail:haskovo_royal@autoplus.bg Управител: Ангел Йордановdudulia написа:Малко офтопик,ама бихте ли споделили и цената на филтъра + магазин евентуално :DSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар