PASSARELLA написа:
kiro_of_the_day написа:
PASSARELLA написа:
kiro_of_the_day написа:
PASSARELLA написа:
kiro_of_the_day написа:
PASSARELLA написа:
Бягай далеч от тези смешни лубриканти..
Аз просто изказвам мнение, според което маслата Селениа не са по-добри от нито едно друго масло. Това, че ФИАТ препоръчва да бъде сипвана Селениа, произведена от друг техен завод по никой начин не ме убеждава в качествата му, нито че то е най-подходяшо за моят автомобил. И ето казвам го на кратце: Поне на десет места съм написал, че от много време използвам Repsol и Agip. Също така съм използвал Castrol и Mobil, Shell Helix. И в моята лична класация На първо място е Repsol на второ Agip. Аз не съм химик, нито специалист. Но просто знам, че световните шампиони по мотокрос използват Agip, Валентино Роси - Repsol, а михаел Шумахер - Shell. И техните имена, за мен лично значат повече от думата на бай ми Кире.Да обаче бай Киро Крайненеца е преценил, че аз нямам право на мнение, защото моите мнения не отговарят с неговите, и на още незнам точно колко други люде, списващи мнения. В този ред на мисли, предполагам ще съм единствения, който ще прати Кирчо на майната му, заедно с неговото негодувание от моето лично мнение! 

Коментар