Направо за другия път му вземи VST, него го дават и за турбо мотори, аудито може и да рече да почерпи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло на далавера
Collapse
X
-
Минах вече 7000 км с Areca F4500, 5W/40 . За тези 7000 км. съм долял еднократно 300 ml, но те по-скоро се дължаха на теч от семеринг, който изчезна след почистване на картерната вентилация. Никакви проблеми с маслото засега. Единствено в началото ми се стори, че колата работа малко по-шумно, в сравнение с предишното масло - Castrol. Като казвам малко, имам предвид наистина малко - само аз улавях разликата. Още не съм решил колко километра ще карам с него. Може би 11-12 000 км. и ще го сменя с втората туба Areca, която си бях купил.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Здравейте колеги! Предстои ми смяна на масло и моля да споделите с какво масло да го карам това 1.9 JTD 80 к.с. И от къде в България човек може да си закупи гарантирано оригинално масло? Защото няма смисъл да си закупя примерно Мобил а дефакто да налея в двигателя М10 или някаква друга още по-опасна боза.
Преместено в правилният раздел
Модераторски екип на fiatforum.bg
Коментар
-
След 12 000 км. с Areca F4500, 5W/40, днес го смених със същото . И втората 5 литрова туба, която купих от промоцията за смешните 28,50 лв. с безплатна доставка, вече влезе в употреба. Никакви оплаквания от маслото, дори напротив! Ако някой чуе за подобна промоция, да свирка .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ползвах веднъж PENNASOL 5W40 SUPER PACE и даже ми остана 1л тубичка, че промоцията беше за 7л, а моята събира 6л на смяна. Бих се включил в такава поръчка с 1 туба 5л. По лично мое мнение с това масло съм нямал проблеми и двигателя си беше тих, но въпросната Areca F4500 5W-40 има по-добри миещи свойства и бих го предпочел.
Коментар
-
moko написа: Преглед на мнениетоИ нека плюенето да започне СЕГА.Последна редакция от DJPOPA; 06.07.2017, 20:37.Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар