препоръчайте ми някакви пасти за лъскане на колата. тук гледам, че пишете за някакви пасти на космически цени, а на пазара (кооперативния в Русе) гледам пасти за по 10 лева. Кажете мога ли да сложа на темпрата ксенонови крушки? Ще се вижда ли по хубаво? Колко струват тези крушки и за слагането им необходимо ли е някакво допълнително реле? гледам, че има и евтини сини габаритки, абе страшно много интересни нещица
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
от тук от там за външния вид
Collapse
X
-
Re: от тук от там за външния вид
Колегаdessoboy написа:препоръчайте ми някакви пасти за лъскане на колата. тук гледам, че пишете за някакви пасти на космически цени, а на пазара (кооперативния в Русе) гледам пасти за по 10 лева. Кажете мога ли да сложа на темпрата ксенонови крушки? Ще се вижда ли по хубаво? Колко струват тези крушки и за слагането им необходимо ли е някакво допълнително реле? гледам, че има и евтини сини габаритки, абе страшно много интересни нещица
ако говориш за истински ксенонови фарове те ще ти струват колкото колата,а ако говориш за Zenon те са по 10лв комплекта от битака и ще светят
.... поне!
Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар
-
Какво какво някой крушки ли каза
При това ксенон
То добре, но скъпо.Ето повече инфо XENON крушките и ЦЕНИ
Коментар
-
Re: ?
Няма биташки ксенон!!! Това което имах предвид в предишния си пост е за крушките с марка Zenon които са си най-най-обикновени крушки и си се слагат ..... както си се слагат крушки! Ако искаш да ти светят повече тези ми ти крушки със слагане на релета разтърси се във форума има поне 2-3 теми за това за или против релета на фаровете!Успех!dessoboy написа:за слагането на биташкия ксенон май пак са нужни някакви допълнителни релета? какви? и колко пари (пак биташки)Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар
-
Re: ?
Да допълня,че ако си вземеш Осрам +50%, Филипс +50% ще ти светят повече. Осрам може да намериш във всяка бензиностанция Шел за 12лв/брrustson написа:Няма биташки ксенон!!! Това което имах предвид в предишния си пост е за крушките с марка Zenon които са си най-най-обикновени крушки и си се слагат ..... както си се слагат крушки! Ако искаш да ти светят повече тези ми ти крушки със слагане на релета разтърси се във форума има поне 2-3 теми за това за или против релета на фаровете!Успех!dessoboy написа:за слагането на биташкия ксенон май пак са нужни някакви допълнителни релета? какви? и колко пари (пак биташки)
Коментар
-
Моята я намазах миналия уикенд с паста Turtle Wax Metallic (в синя плоска бутилка), струва 10 лв. в Практикер. Тази паста е само за подобряване на блясъка и защита на боята и не попълва драскотини (да си знаете, че като ги знам какви са консултантите там
) Количеството стига поне за 3 мазания на цялата кола.
Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Наистина ксеноновите крушки за по 15лв. може да се нарекат "биташки"! Според мен не струват и 2 лева! Истинските ксенонови крушки изискват специална инсталация, нещо, като положението със лунисцентните, или ако щете енергоспестяващите крушки!
Доколкото знам има разлика и в самоте фарове-рефлектори и стъкла. Ако искаш да си купиш крушки, които да светят с по-бяла, или малко по синя светлина си вземи някой модел Philips, Narva, или Osram. Да отбележа обаче-това не са ксенонови крушки! Но светят наистина добре-всичко, което пише на опаковката е вярно.
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар