masterkar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензиновата помпа не подкачва при малко гориво
Collapse
X
-
Аз имах такъв проблем и то от доста време, като с времето се задълбочаваше и се принудих да карам винаги с ниво в резервоара над средата. Автомобилът е дизелов, но проблемът е същия. Какво ли не съм правил и в крайна сметка се оказа, че дърпа въздух от горното съединение (долното не е важно) на гофрираната тръбичка с щуцера на кошницата. Гофрираната тръбичка е много здрава, не знам как може да се скъса сама, но съединението е "топло" и с времето материала старее, губи еластичност и започва да пропуска въздух при ниско ниво в резервоара. Аз сложих уж силиконов шлаух, за който знаех, че е термоустойчив. Не знам каква е устойчивостта му на нефтопродукти и съм с едно на ум, въпреки че сложих парченца от всички шлаухи, които мислих да ползвам в нафта и след дестина дни избрах този, защото другите се бяха повтвърдили. Ако в такива случаи се използва истински силиконов шлаух, няма да има проблем за дълго време.S_BANKOV написа:Верния отговор на въпроса е - силиконов бензинопровод за мотопед.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар