Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

тропане от кора отзад в дясно

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    тропане от кора отзад в дясно

    от известно време ми тропа някоя кора или нещо по интериора отзад в дясно, чува се на леки неравности като туп-туп на големи дупки и легнали полицай не се чува. проблемът нее по окачването проверявъл съм го няколко пъти, а това тропане ми бърка в здравето, свалях задна дясна кора преди 1 седмица но нямаше нищо интересно вътре само няколко гъби, и слет като я сглобих спря да тропа за няколко дни и слет това отново започна, вчера пак я свалях но без ефект. всички щипки са здрави както и всички болтове са на място стегнати. някой има ли на идея откаде може да идва.

    #2
    Това на Браво ли е?На бравото им тропат заключвалките на задните седалки.Пробвай да ги отключиш и да ги пуснеш леко напред. Ако се оправи, слагаш един маркуч на неподвижната ос на заключвалката и спира да тропа.
    Bravo JTD 105 '98

    Коментар


      #3
      Да колата ебраво и точно това се оказа на отворени седалки не тропа довечера ще видя как д го оправям. евалата имаш бира от мен

      Коментар


        #4
        Тука има описание на решението.http://www.bravo-guide.co.uk/fix-a-bravo.htmПо сдедата някъде има - Seat Fixing там е обяснено.
        Bravo JTD 105 '98

        Коментар


          #5
          То въпросът беше да го локализирАм на там ще се оправя

          Коментар


            #6
            Става също с навиване на изолирбанд на металната част да уплътни закопчаването.На повечето коли със свалящи облегалки се появява подобен проблем.Лекува се лесно за минута.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

            Коментар

            Working...
            X