Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на Фиат Стило 1.9 - Питане за обява

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    И според мен е на повечко километри Стилото,но това в никъкъв случай не значи,че е лош екземпляр.Излежда много свежа и според мен за 4200 ще я даде моментално.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

    Коментар


      #17
      Километрите не са от голямо значение, зависи как е гледана колата. пример аз моето рено клио го взех на 160 000 реални и съм му навил още 100 000 км и съм сменял консумативи и греболий по предницата.

      Коментар


        #18
        Важно е "сърцето" на колата, обслужвана ли е на нужните километри и т.н. Моята е 2002г. комби с външни забележки, ама вида и лъже, и разни дрис....ци :D даже пушека не виждат... При мен колата "легна" на 3315 лв с транспорта от Италия, смених всички масла, антифириз и някои дрболии. Беше на 154000 км. минати са около 8 хил., и сме доволни от семейния автомобил. Само си подготви контактен спрей, щот в Бургас влагата ни мъчи . В събота правих едно упражнение, даже и Ключар помага, за което му благодаря. Ако вземаш колата прави обслужване извън Бургас!
        Fiat Stilo SW - 115cv 2002

        Коментар


          #19
          Живот и здраве ако я взема обслужването ще го правя още в Враца , от където е и колата. Колегата от Враца я е гледал, каза че ходова част и двигателя са много запазени, има само външни и козметични забележки, които мене не ме плашат !

          Коментар

          Working...
          X