Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светлини

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Светлини

    нещо ми изтрещяха задните светлини!Когато пусна мигач и съм на фарове ми светят аварийни,като дам мигач и натисна спирачка започва обеумяло мигане!Моля кажете да отида някъде да прегледат колицата!Пък ако не е и скъпчия и разбира ще бъде превъзходно !!!

    #2
    Прилича на класическа "загуба на маса" отзад по стоповете... Разглоби, шкурка и wd-40 По контактите... майстор не ти трябва.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

    Коментар


      #3
      Имах такъв проблем. Оказа се нагоряла клемата на масата (както каза колегата) на клемореда на стопа. Най- добре смени целия стоп. Иначе - шкурка (но е на терсене място), контактен спрей(не WD-40- това е масло) и притягане на клемите. "Токо са не плаши от тънка жица, а от лабава връзка" както е казал народа :D . Ако са ти хлабави клемите, пак щте имаш същия проблем. Успех.

      Коментар


        #4
        Аз също ще кажа-масите ти се губят колега
        Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
        Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
        Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

        Коментар


          #5
          И аз имам подобен проблем от време на време... като почне да мига като дискотека отзад и като светнат няколко тест-лапмички на таблото ( за габарити, за стопове) - спирам, размърдвам млако кабелите и се оправя. Наистина се получава от загуба на маса този проблем. Но не съм си играл да ги позачистя малко. Не че не мога ( ), но винаги се случва като съм на път, а като спра вече съм забравил за това и така до следващия път.

          Коментар

          Working...
          X