Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прекъсване при потегляне

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Прекъсване при потегляне

    Здравейте нов съм тук.Имам следният проблем Пунто 1.1 55 пълна инж. при градско каране следкато по-загрее не задалжително започва да прекъсва при потегляне от светофари ( от спряло състояние ) сякаш бенца ми свършва или не достига друг път по леко се осеща ,но него прави и постоянно а просто когато поиска... моля за някакви идеи , съвети на какво се дължи прочетох някои други теми из форума но нищо конкретно... аз лично се самнявам в стъпковото моторче защото ми е за сманя или иска почистване , по някога ми прави мизерия с оборотите скачат изведнъж.... и ако прекасването се далжи на него по добре да нему мисля и да сменям....

    #2
    хм...

    възможно е да е стъпковото моторче.. и прекъсване имаш предвид да притрисва при потегляне ли ? .. или да ти прекъсва като свещи ?
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

    Коментар


      #3
      небих казал точно ’’претрисва’’ акоможе и така да се нарече ’’ прекъсва ’’ както когато ти сваршва бензина.... но не е от свещите или кабелите.. мислех да мина една диагностика но няма да покаже нищо мисля точно този вид проблеми се фаштат наи трудно че не го прави постояно а просто когато си поиска... и като казах след като по загрее нямам предвид след 90 град. а просто примерно 10километра след като по караш градско може даго направи може и да него направи.... когато я запаля парвоначално си работи нормално дори и след изестно време каране.... друго като инфо какво мога да дам масло не бара грам на бензин карам пробвалсам и бензиностанциите да сменям почти сам я оставял на 0 зареждалсам огледах да няма ваздух да дарпа от някаде филтара ми е читичак , единствено това ме самнява стъпковото мот. или от дюзата ако има някви боклуци.....благодарен съм на вски които даде идея каде какво да проверя или да пипна.

      Коментар

      Working...
      X