Здравейте колеги, днес мога да се оплача с източен резервоар с бензин. Тази нощ, някакви копеленца са свършили белята. Слава богу, не са ме ощетили много, но за съжаление са оставили "следи" по боята на калника и капачето... Капачката на резервоара е без ключ, заключва се само капачето (това мисля е стандартно за всички мареи). По следите съдя, че източването е станало през гърловината. Малко съм учуден, защото до колкото знам, източването от там би трябвало да бъде доста трудно. Някой има ли повече информация по този въпрос? И още един въпрос - дали има смисъл да слагам капачка с ключ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кражба на бензин през гърловината на резервоара???
Collapse
X
-
да .. и полицаите да го уплющът за липса на документи за газовата ...
тише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
Коментар
-
Една вечер ни спряха полицаи с един приятел с " голфо " и той имаше газово,но нямаше триъгълник полицаите гледаха документи тва онова,но не забелязаха че има газова уредба а няма документи за нея..denq написа:да .. и полицаите да го уплющът за липса на документи за газовата ...
Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Полицаите не са технически лица. Няма да тръгнат да ти търсят газовата. Видят ли триъгълник, почват да питат за документи. Нямаш документи - глоба. Нямаш газова - да не си си слагал лепенка. Триъгълника е изискване на закона и наред с него трябва да има всичко съпътстващо, както и причина за слагането.По тая логика мога да налепя по колата големи букви "ПОЛИЦИЯ/ПОЖАРНА/ЛИНЕЙКА/СТРИЙТРЕЙСЪР" и да им втривам на куките, че нищо не значиWhitePower написа:е еи , ако ми нека намерят газовата пак тогава да ти търсят документи
)триъгалника нищо не значи
тише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
Коментар
-
Не е баш така. Надписите полиция, линейка и пожарна са под друг закон както и всички отличителни знаци на държавни агенции. Макар, че съм виждал доволно бивши полицейски лади на които им е махнат надписа полиция но боята под него е в доста доста по-добро състояние от останалата и съвсем отчетливо си личи какво пише, но никой нищо не може да ти каже. А за надписа "рацер" може да си го слагаш колкото поискаш стига да е в определени норми щото ако покрива определен процент от боята трябва да се регистрира това в КАТ същото мосля вачи ако покрива и стъклата. Мисля, че за рекламните автомобили е същото (тези облепените с големи реклани банери).И за да не съм ОФТОПИК ще кажа, че още по-големите грубияните гепат от новите коли с кирка. Чудите се как ли? Ами слагат я отдолу и повдига колата точно където е резервоара той понеже е пласмасов се пука и готово. Движението е подобно на отваряне на шахта от чистота. ама да не даваме повече акъл на джамбазите мамисата им !!!denq написа:По тая логика мога да налепя по колата големи букви "ПОЛИЦИЯ/ПОЖАРНА/ЛИНЕЙКА/СТРИЙТРЕЙСЪР" и да им втривам на куките, че нищо не значи
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Това с кирката го направиха на един приятел преди 20год.Ewing написа:Не е баш така. Надписите полиция, линейка и пожарна са под друг закон както и всички отличителни знаци на държавни агенции. Макар, че съм виждал доволно бивши полицейски лади на които им е махнат надписа полиция но боята под него е в доста доста по-добро състояние от останалата и съвсем отчетливо си личи какво пише, но никой нищо не може да ти каже. А за надписа "рацер" може да си го слагаш колкото поискаш стига да е в определени норми щото ако покрива определен процент от боята трябва да се регистрира това в КАТ същото мосля вачи ако покрива и стъклата. Мисля, че за рекламните автомобили е същото (тези облепените с големи реклани банери).И за да не съм ОФТОПИК ще кажа, че още по-големите грубияните гепат от новите коли с кирка. Чудите се как ли? Ами слагат я отдолу и повдига колата точно където е резервоара той понеже е пласмасов се пука и готово. Движението е подобно на отваряне на шахта от чистота. ама да не даваме повече акъл на джамбазите мамисата им !!!denq написа:По тая логика мога да налепя по колата големи букви "ПОЛИЦИЯ/ПОЖАРНА/ЛИНЕЙКА/СТРИЙТРЕЙСЪР" и да им втривам на куките, че нищо не значи
Palio Weekend 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар