Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

смяна с летни гуми - само отпред

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    смяна с летни гуми - само отпред

    Сложих летните гуми - само отпред де. Зимните ще ги въртя отзад през лятото.Предните летни и те са с малък грайфер, ама май ще устискат лятото.
    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

    #2
    само да ти кажа , че с по сериозна скорост в завой през лятото оставят дири направо и много се деформират. И аз съм така в момента но ще вземам 2 гуми евтини
    Punto JTD
    http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

    Коментар


      #3
      И аз в най скоро време ще съм така, като зимните за отзад са ми сегашните предни и са с добър грайфер 6-8мм, а летните за отпред са...... едната около 2-3мм другата максимум 2мм . При сериозни валежи ще трябва да се внимава да не вземе да ми бяга предницата с тези галоши .

      Коментар


        #4
        аз не съм спортист и завоите лекичко ги вземам. наесен ще направя ревизия на задниге зимни гуми и ако са долу-горе ще ги оставя за зимата. ако не са наред заедно с предните отиват на боклука.ясно е, че това лято в дъжд ще се кара бавно - няма как.е бавно, бавно - стотарка.кво да се прави, икономия.....
        Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

        Коментар


          #5
          Аааа със 100 в завой с тези гуми при проливен дъжд не бих пробвал. Вярно че не ме слуша главата ама и аз си имам граница. При слаб дъжд и мокър асфалт да ама в порой не. Общо взето в тази тема ще си проличи кой са хората с по малки възможности за поддръжка на автомобила по отношение на смяната на гумите за всеки сезон. Ама както каза колегата , икономия трябва че не е работа .

          Коментар

          Working...
          X