Колеги,здравейте,първо се извинявам,ако не е за тук темата и второ,знам че има доста неща в интернет,за нещата,от които се интересувам,но повечето се отнасят за нещо конкретно,а аз ще ви помоля за помощ,тъй че много повече сте навътре с нещата от мен...нещата,които ме интересуват са доста и ако трябва ще пусна теми в раздела,а ако не е нужно ще е само тази тема
Ta,колеги искам да се посъветвам за закупуването на гуми за фиат браво (бях говорил с колега от форума за гуми,но не са ми превели пари още(съжалявам,за което),така че,ако има покупки няма да е утре или други ден)спрял съм се на 185/65/14 (фиат браво 1.6) какви 15ки,ще бъдат подходящи и какви други 14ки над тези написаните също стават
и следва,че купувам летни гуми такива размери до 150 лв (ако трябва да отворя тема в купувам кажете) и съответно си търся джанти за гумите също до 150 лв.Също така,ще помоля да ми препоръчате cd player (казаха ми да търся сони,но не им разбирам ) и там цената е до 150-160 лв. Фолио предназначено за затъмняване на Фарове и Стопове, пропускливост на светлина 98% !Възможно ли е този процент или са преувеличили
И също съм решил да си сложа и Спортно гърне YED RACING ,но тук ако може да кажете от личен опит,кой модел е подходящ,понеже не искам като мина и хората да се навеждат.Срещнах много теми,но там хората си питат конкретни работи,особено за гърнетата,обаче с тези милиметри и дължини,нищо не разбрах
и така колеги,всички неща,които споменах се интересувам от тях и много ще се радвам,ако някой отдели малко време.нека ако съм объркал нещо не се нападаме,ако темата е неподходяща нека бъде изтрита
мерси предварително
и лека вечер

Коментар