Здравейте. Моля за помощ тъй като една лапичка най - от ляво свети когато я чукна, 2-рата не свети а другите 2 светят но грозно жълто. Пробвах да ги дърпам с пинсета, но явно има някаква тактика, защото не помръдват. Иска ми се да ги сменя с някои които светят бяло и по силно. Трябва да махна и врътките, че 2те лампички са от долу им. И още едно нещо ме интересува но ще го видите на снимките
Ако има значение колата е Пунто мк2 2000 1.2 8в.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 2 - как се махат врътките и лампите на цен. конзола
Collapse
X
-
мда точно и вярно това е Вентила за налягането в рейката и за обезвъздушаване при нуждаа за лампичките купуваш си на Осрам или на Филипс и си решаваш проблема че аз купувах некви ментарки и разглабях през седмица най добре си смени и тази на ЗапалкатаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
За лампичките се оправих, купих някакви ментаци, които светят бяло, не че таблото свети по - силно но ми се искаше да пробвам. За сега ще останат те, вече всичко е сглобено. Излезе нов проблем : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=85016
Коментар
-
ми аз си ги взех на Слепите (Люлин) на пешеходния сфетофар на сливницаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар