Здравейте моля да ми помогнете с избора на секретни болтове.Ситуацията е малко сложна:Имам стоманени джанти с обикновени болтове, купихм лети джанти от Фиат Брава и ги сложих наБраво със болтвете от стоманените джанти при което на 2 пъти щяха да ми паднат колелатаявно че болтовете не стават. Смених болтовете на предните джанти с някакви други и сегае ок, обаче незнам как да избера секретни болтове така че да стават на 2 та вида джанти без дападат после
или да ми разбият джантите
Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да избера болтове
Collapse
X
-
Re: Как да избера болтове
Този к.р го ядох вече и аз. На старото ми BRAVO. Секретните болтове бяха доста по дълги от останалите три и когато слагах зимните гуми които са на железни джанти, прецаках резбите на главините. Та в последствие махнах секретните, прерязвах резбата на главините и сложих обикновени (дълги) болтове които стават и за железни и за алуминиеви джанти.forest написа:Здравейте моля да ми помогнете с избора на секретни болтове.Ситуацията е малко сложна:Имам стоманени джанти с обикновени болтове, купихм лети джанти от Фиат Брава и ги сложих наБраво със болтвете от стоманените джанти при което на 2 пъти щяха да ми паднат колелатаявно че болтовете не стават. Смених болтовете на предните джанти с някакви други и сегае ок, обаче незнам как да избера секретни болтове така че да стават на 2 та вида джанти без дападат после
или да ми разбият джантите
Мерси предварителноAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар