Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да сменям ли колата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Брава

vesko_brava_103hp написа:
    Ами за първата скоростна кутия може да се каже че аз съм си виновен, презорих колата и отиде диференциала. Ама за втората нямам никаква вина и пак диференциала отиде а с него и аксиалния лагер и стартера. За окачването няма какво да се говори, за една година се прееба всичко. И за дюзите нямам никаква вина. Писна ми да се набутвам за ремонти за това ви питам за съвет...
    Явно имаш уникален стил на каране,щом за една година си потрошил цялата кола!От всичко казано от тебе до сега ми е ясно,че вина може би нямаш единствено за дюзите,но като си помисля,че може да си карал и с млени гвоздеи пак не съм много сигурен.Съвет от мене - продай си колата и си купи магаре или катър със самар.Самара трудно се чупи и лесно се ремонтира,а магарето или катъра сами ще се грижат как, от къде и на каква скорост да минат.А дори и да им се прецака скоростната кутия,диференциала или цялото предно и задно копитно окачване,пак ще си на сметка - правиш ги на наденици и си купуваш друго четирикрако превозно добиче.
    Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Коментар

Ами на 21 съм честно да си кажа понатискам я колицата. А относно пътищата по които я карам са като в цяла България.

Коментар

От всичко написано до тук,си мисля,че ако имаше пежо или хюндай до сега щяха да са претопени.Окачването и кутиите им са в пьти по-трошливи от нашите,а цените на частите са...да те втресе.Така че,си карай фитката,да не се псуваш после.От личен опит зная,че седнеш ли на нещо друго след като си карал фиат,сьс сигурност ще ти се струва,че си слязал от кон на магаре. :D
        Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

vesko_brava_103hp написа:
          А относно пътищата по които я карам са като в цяла България.
          аааааааа, моля, моля, без обобщения... вий на село като имате дупки си е ваш проблем!!!
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
          X