здравейте колеги,вчера докато си карам ми излезе този надпис на стилото и светна една крушчица в оранжев цвят според мен доколкото мога да си го преведа е някоя крушка по таблото изгоряла разглобих където са уредите имаше изгорели 2 смених ги обаче не се оправи някой знаели какво може да е друго?п.п. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NUM PLATE BULB-КАКВО Е ТОВА?
Collapse
X
-
Re: кола
Въх уби меkluchar написа:Да на № битрябвало да е щкото като пуснеш в Гугъл NUM PLATE BULPизлизат № на коли и BULP е крушка та това трябва да е
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Колега ако не видиш че ти е изгоряла крушката на фара отпред трябва да си сляп. Пък на слепите книжки не дават. Грешката излиза щото отзад ако не ти каже някой нема как да разбереш че има нещо нередноgorole написа:Леко безумие: да, когато ми изгори дори само ЕДНАТА светлина на номера ми излиза този надпис и ме дразни всеки път, но ако ми изгори примерно къса светлина - ни думичка...
Коментар
-
Колко време караш из пустинята, без трафик, зимата, при слънчево време? Ако е така не ти трябват фарове, то няма кой да не те види и да те блъсне. В града: там на 2-рата минута ще знаеш че някоя крушка отпред ти е изгорялаemzo написа:Вярно ли ? И през деня ли ? Когато пред мен няма кола и дори и зимата грее слънце ? Всички сме слепи значи...Hristian_Aleksiev написа:Колега ако не видиш че ти е изгоряла крушката на фара отпред трябва да си сляп.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар