Коша на уното същия ли е като на пунтото?Интересува ме относно двигатела на пунто 90 да дойде на уно!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно Уно
Collapse
X
-
E аз ще взема двигатела с компютъра и окабеляването...така би трябвало да стане....ivel написа:за коша не съм сигурен,но за този двигател (90кс)акоискаш да го сложиш ще ти е нужна и ел инсталацията заедно с компа-общо взето сложно,виж ако е от пунто на пунто -никакъв проблем, защото лесно ще смениш инсталацията икомпаLancia Kappa 2.4 20V V.I.S
Коментар
-
ако питаш дали ще се събере ще се събере някак си.. ама нали не окачваш да паснат идеално лапите ?MaFioSSo написа:Има ли някой който знае?Айде, че счупих мотора, а не ми се занимава да го права!1.6-цата ми е перфектна и седи в гаража и ако може да стане да я слагам!
невъзможни неща няма с желание ще стане !
Fabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
-
За събирането ми е ясно щот съм виждал уно с 2.0турбо....аз се надявам с лапите на пунтото да си стане всичко както трябва...+ тва има уно с 1.6 мотор само че бразилската версия!mohel написа:ако питаш дали ще се събере ще се събере някак си.. ама нали не окачваш да паснат идеално лапите ?MaFioSSo написа:Има ли някой който знае?Айде, че счупих мотора, а не ми се занимава да го права!1.6-цата ми е перфектна и седи в гаража и ако може да стане да я слагам!
Lancia Kappa 2.4 20V V.I.S
Коментар
-
точно лапите ме съмняват да станат .. иначе тва уно 2.0 турбо-то ако говориме за едно и също то е с двигател от зад..иначе да има уно 1.6 има и 1.6 Novitec 190 hpMaFioSSo написа:За събирането ми е ясно щот съм виждал уно с 2.0турбо....аз се надявам с лапите на пунтото да си стане всичко както трябва...+ тва има уно с 1.6 мотор само че бразилската версия!mohel написа:ако питаш дали ще се събере ще се събере някак си.. ама нали не окачваш да паснат идеално лапите ?MaFioSSo написа:Има ли някой който знае?Айде, че счупих мотора, а не ми се занимава да го права!1.6-цата ми е перфектна и седи в гаража и ако може да стане да я слагам!
и честно казано и мен ме интересува точно въпроса дали такъв двигател може да пасне в уно
Коментар
-
Тва 2.0 турбо мотора си му беше отпред....за тва 1.6 190 коня не знам, аз знам само за 1.6 който го има на типо на пунто на делта на дедра....и т.н.mohel написа:точно лапите ме съмняват да станат .. иначе тва уно 2.0 турбо-то ако говориме за едно и също то е с двигател от зад..иначе да има уно 1.6 има и 1.6 Novitec 190 hpMaFioSSo написа:За събирането ми е ясно щот съм виждал уно с 2.0турбо....аз се надявам с лапите на пунтото да си стане всичко както трябва...+ тва има уно с 1.6 мотор само че бразилската версия!mohel написа:ако питаш дали ще се събере ще се събере някак си.. ама нали не окачваш да паснат идеално лапите ?MaFioSSo написа:Има ли някой който знае?Айде, че счупих мотора, а не ми се занимава да го права!1.6-цата ми е перфектна и седи в гаража и ако може да стане да я слагам!
и честно казано и мен ме интересува точно въпроса дали такъв двигател може да пасне в уно
Lancia Kappa 2.4 20V V.I.S
Коментар
-
значи говориме за различни уно-та 2.0 турбо както и да е а тва 1.6 е Novitec разработка и е многоооооооооо рядко.. както и да е да не клепаме темата дай по добре на ЛС ако си говориме за тва по темата и аз чакам мнения и следя някой да се изкаже че и мен ме интересуваMaFioSSo написа:Тва 2.0 турбо мотора си му беше отпред....за тва 1.6 190 коня не знам, аз знам само за 1.6 който го има на типо на пунто на делта на дедра....и т.н.mohel написа:точно лапите ме съмняват да станат .. иначе тва уно 2.0 турбо-то ако говориме за едно и също то е с двигател от зад..иначе да има уно 1.6 има и 1.6 Novitec 190 hpMaFioSSo написа:За събирането ми е ясно щот съм виждал уно с 2.0турбо....аз се надявам с лапите на пунтото да си стане всичко както трябва...+ тва има уно с 1.6 мотор само че бразилската версия!mohel написа:ако питаш дали ще се събере ще се събере някак си.. ама нали не окачваш да паснат идеално лапите ?MaFioSSo написа:Има ли някой който знае?Айде, че счупих мотора, а не ми се занимава да го права!1.6-цата ми е перфектна и седи в гаража и ако може да стане да я слагам!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар