Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

brava 1.6 проблем със скоростите

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    brava 1.6 проблем със скоростите

    Здравейте на няколко пъти имах проблем със скоростите и реших да се допитам тук за проблема. Случи ми се вече няколко пъти 2-3 . Първия път запалих си тръгнах си тук из софия и може би след 2-3 км. включвам си аз на 4-та скорост( около 60-70 км/час) и после решавам да сменя и немога да помръдна лоста от 4-тата. Спрях на аварийни мъчих се още малко и трудно изведнъж успях. Тогава необърнах внимание на този проблем, но преди няколко дена след дълго каране от Бургас до София малко преди колелото за Дружба и Младост пак бях на 4-та и тръгвам да привключвам и отново същия проблем. Едвам пак успях да изключа от 4-та на свободната, спрях и сигурно 10 мин. се мъчих под моста да включа на коя да е предавка, и някак си след доста опити изведъж стана. Първият път се получи може би преди месец. След последния път съм карал още няколко пъти градско и досега не ми се е случило отново.Благодаря предварително за отговорите по въпроса.

    #2
    Според мен имаш проблем с превключващият механизъм отвън. Конкретният модел с жила ли е или с лост? Мисля, че няма да е от скоростите.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

    Коментар


      #3
      нямам представа фиат брава 1.6 2000г.

      Коментар


        #4
        Furiousss написа:
        нямам представа фиат брава 1.6 2000г.
        Най-вероятно е с лост и е от лостовата система. И на мен ми се случва през три-четири месеца.Карай си и хич да не ти пука :D

        Коментар


          #5
          Може и да е от съединителя. Ако колата потегле още при съвсем леко отпускане на съединителя е сигурно от него.
          FIAT BRAVO II 1.4 GPL
          FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
          FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
          FIAT UNO 1.5

          Коментар

          Working...
          X