Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпроси за заден амортесьор за Брава ...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпроси за заден амортесьор за Брава ...

    От доста време...може би 5-6 месеца имам едно глухо почукване при неравности някаде отзад...нито става по зле нито по добре... :D отначало си мислех че е някаква кора някаде по багажника...но така и не открих мястото...потропването е глухо ката на пластмаса...в никакъв случай на метал.И така до вчера ...един приятел я гледа и каза че най вероятно е от амортесьора...заден ляв....има логика да е така щото като се вози някой на задната седалка не тропа....и сега започват въпросите ми...1. освен проблема да е в амортесьора други идеи?2. колко пари е нов и каква марка да търся?3. колко ще ми искат за работа?4. и последно трябва ли да сменям и двата или може само проблемния....?....и пооооследно :D ....ако карам още така и наистина проблема е в амортесьора каква бела мога да си докарам?
    Fiat Brava 1.6 16V '98

    #2
    Проблема може да ти е в заключването на задната седалка.http://www.bravo-guide.co.uk/fix-a-bravo.htm#interior

    Коментар


      #3
      вдъхна ми някаква надежда да си спестя парите.....утре ще пробвам.
      Fiat Brava 1.6 16V '98

      Коментар


        #4
        Да, определено имаше такава тема и такъв проблем беше коментиран. Мисля, че един колега си реши проблема по този начин.. да не кажа, че 100% това е проблема...
        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

        Коментар


          #5
          Абсолютно същото е при мен даже темата преди време от мен беше!!! та какво направих навих малко изолирбанд че нямах време да слагам гумени уплътнения и заспа работата само че на скоро пак се появи и май ще трябва да слагам маркучи!!! Иначе е точно същия проблема, едно луп-туп се едно механизма на колана се е прецакал и трака в кората в пластмасата!!!
          Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
          Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

          Коментар

          Working...
          X