Здравейте колеги въпроса е елементарен - Стават ли калниците на бравото на мареата.. Питам защото искам да сложа тунинг броня, която е попринцип за браво и мисля да сложа калници от браво и там маска(тва къде държи фаровете ако така се казва) и просто незнам би трябвало да са напълно съвместими нали? Ако някой знае да каже - да не купувам нещо, където после трее да фърла
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Калници от браво, на мареа?
Collapse
X
-
nedialk00
става, но трябва да се смени всичко комплект- броня и калници, защото иначе няма да може да се наместят ръбовете
-
Да и слагат стоковата броня на мареа - шото е яка и малко тунинг изглежда - тая "по-уребрената", но за мареа предна броня тип тунинг броня - няма никаде - поне аз за мареа немога да намеря - за тва се принуждавам така да процедирам - шот иначе отрежа ли тая на бравото - нема къде да се фанат подкалницитеdurex_a написа:Хората обикновено правят обратният "трансфер" :D
Ако има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!
Коментар
-
Е аз това и ще направяnedialk00 написа:става, но трябва да се смени всичко комплект- броня и калници, защото иначе няма да може да се наместят ръбовете
ще купя бронята след това 2 калника и готово - и мисля, че и маската е различна или греша?
Ако има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!
Коментар
-
За тва ше спра до едно браво и ще меря!Hristian_Aleksiev написа:Да не вземат гумите да ти опират в калниците и бронята. Сметни че на бравото бронята е по дълга поне с 2-3 см. от всяка странаАко има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!
Коментар
-
Тая абартовата много ми е "Light Tuning" отделно и тя е за браво! Ето тази броня искам да сложаdurex_a написа:става то става малко фантазия обаче трябва! Пък кат искаш тюнинг броня вземи си абартова
! http://forum.fiat-bg.org/files/p1000669_151.jpgА относно фантазията - така най-лесно понякога се влиза в раздел селски тунинг - отделно единя калник ми е за смяна и колата ще се пребоядисва така, че няма да е голяма загуба :D
Коментар
-
Re: Калници от браво, на мареа?
Фаровете не се ли държат на гредата(която е еднаква мисля) от едната страна и на пластмасовата ябълка. На наште няма маска. Капака е там. Той играе роля на маска. Тва не е голф да има 17 неща отпред и като го удариш да се чудиш кое по-напред да изправяшJekoviq написа:Здравейте колеги въпроса е елементарен - Стават ли калниците на бравото на мареата.. Питам защото искам да сложа тунинг броня, която е попринцип за браво и мисля да сложа калници от браво и там маска(тва къде държи фаровете ако така се казва) и просто незнам би трябвало да са напълно съвместими нали? Ако някой знае да каже - да не купувам нещо, където после трее да фърла
Коментар
-
Еми смисъл точно тая греда аз мислех, че и се вика маска незнам говоря точно за това металното над фаровете, което е като плоскост и за него са фанати фаровете секи на 2 места - просто незнам как се нар ча товаHristian_Aleksiev написа:Фаровете не се ли държат на гредата(която е еднаква мисля) от едната страна и на пластмасовата ябълка. На наште няма маска. Капака е там. Той играе роля на маска. Тва не е голф да има 17 неща отпред и като го удариш да се чудиш кое по-напред да изправяшJekoviq написа:Здравейте колеги въпроса е елементарен - Стават ли калниците на бравото на мареата.. Питам защото искам да сложа тунинг броня, която е попринцип за браво и мисля да сложа калници от браво и там маска(тва къде държи фаровете ако така се казва) и просто незнам би трябвало да са напълно съвместими нали? Ако някой знае да каже - да не купувам нещо, където после трее да фърла
Макар, че баш си е маска
http://emk-33.com/shop/image/748660.jpeg
Коментар
-
Колега, не мисля, че калниците са съвместими - на мареата са по-широки(издути). Не съм напълно убеден, но е най-добре да провериш в ePER-a. Предния капак и конзолата, която държи фаровете е напълно съвместима с тази на бравото - това го знам от личен опит.Jekoviq написа:Здравейте колеги въпроса е елементарен - Стават ли калниците на бравото на мареата.. Питам защото искам да сложа тунинг броня, която е попринцип за браво и мисля да сложа калници от браво и там маска(тва къде държи фаровете ако така се казва) и просто незнам би трябвало да са напълно съвместими нали? Ако някой знае да каже - да не купувам нещо, където после трее да фърла
Fiat Marea 1.8 16V ELX
Коментар
-
Да зная, че са по-широки зная - точно за това пускам тематаtedynaidenov написа:Колега, не мисля, че калниците са съвместими - на мареата са по-широки(издути). Не съм напълно убеден, но е най-добре да провериш в ePER-a. Предния капак и конзолата, която държи фаровете е напълно съвместима с тази на бравото - това го знам от личен опит.Jekoviq написа:Здравейте колеги въпроса е елементарен - Стават ли калниците на бравото на мареата.. Питам защото искам да сложа тунинг броня, която е попринцип за браво и мисля да сложа калници от браво и там маска(тва къде държи фаровете ако така се казва) и просто незнам би трябвало да са напълно съвместими нали? Ако някой знае да каже - да не купувам нещо, където после трее да фърла
най-вече да се изясни. Чел съм иначе слагат от мареа на браво калници и няма проблем поне според "The Fiat Forum" форума и слагат една броня от мареа или ХГТ и всичко им е ток и жица, защото калник от ХГТ и такъв от Мареа - са едно към едно и такива калници слагат именно на 5 цилиндровия ХГТ и на мареата, която е предвидена и тя за 5 цилиндров двигател
докато на бравото са такива("тесни"), защото там по-голям от 4 цилиндров няма - това пишеше по темата там
Отделно сигурен си, че става предния капак от браво примерно на мареа - нали да не стане объркване да купа бравов и да немога да го сложа или да купа на мареа па да сложа калници от браво и да го фърла? Отделно конзолата искаш да кажеш там маската? да не збъркам нещо хах
И какво е еPER?Иначе страшно много мерси за информацията колеги (bow)
Коментар
-
На тази и аз и се радвах преди, но не намирам смисълът, ако ще е само броня ... Тъй чи ако мислиш да не продължаваш на зад си остани на нещо стокJekoviq написа:Тая абартовата много ми е "Light Tuning" отделно и тя е за браво! Ето тази броня искам да сложаdurex_a написа:става то става малко фантазия обаче трябва! Пък кат искаш тюнинг броня вземи си абартова
! http://forum.fiat-bg.org/files/p1000669_151.jpgА относно фантазията - така най-лесно понякога се влиза в раздел селски тунинг - отделно единя калник ми е за смяна и колата ще се пребоядисва така, че няма да е голяма загуба :D
.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар