Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

попипване за една моторетка

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    попипване за една моторетка

    привет на всинца в колибата... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 имам едно попипване към запознатите.сега!сестрата си взе преди някое време едно типенце ама мноооого странна птица-та да ме попросветлите.мотора е 149С2046-дотук добре 1.6 90к.с. е според аутодатата.да ама те ми дават че е 8волта моторетката а тя е 16волта има си и двата вала-ангренаж сменях няма грешка!а ся кажете какво е туй чудо и колко аджиба кончета са и къв му е въобще случая-щото пичовете от аутодата казват че нема таквоз жувотно...
    "No! Try not! Do...-or do not! There is no try..."-Yoda

    #2
    Е да, ама си е 8 "волта". "Аутодата" хубаво ти е показала, где пише, че не може да има 2 разпределителни вала и 8 клапана?

    Коментар


      #3
      мада де :D ама там има едни схемици за смяна на тайминг белтс и е показан един разпределител бре убуу ся-8волта-8(като нема повече) ма тогаз защо са му тия 2 вала се питам? за да ми е гадно май е верния отговор...ха обяснете защо са 2 след като има малко волтове :D къде е закачката?
      "No! Try not! Do...-or do not! There is no try..."-Yoda

      Коментар


        #4
        Ми закачката е баш там, където и закачката с 4-те клапана на цилиндър-оптимизиране, подобряване на газообмена. Конструкторски решения, които са плод на умуване, разработки и опити за подобряване на конструкцията.

        Коментар

        Working...
        X