Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със задните колани на Пунто МК2

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем със задните колани на Пунто МК2

    Колеги, помагайте, проблема е сериозен! Докато разглобявах колата за пребоядисване, свалих задните колани, но изтървах машинките да навият коланите докрай и сега блокираха. Пробвах да ги развия като освободя ключалката, развиха се, но после механизмите на коланите отказаха да работят /да застопоряват при рязко дърпане/. Сега са пак навити докрай, та въпроса ми е ако има начин да се оправят помагайте, ако не да търся работещи втора употреба, че ми трябват за захващане на детското столче /поне един, изключвам средния, който е само за през кръста - за детско столче не става/.Благодаря предварително!

    #2
    Монтираи единия и виж тогава дали ще работи.По принцип като са свалени трудно се развиват.Явно има значение ъгъла под който го издърпваш.По-често се случва като се извадят,да не прибират.Ама виж пак.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

    Коментар


      #3
      Монтирани са на колата ама не става и така. Преди да ги сложа какли не ги въртях ама няма и няма - не искат.

      Коментар


        #4
        Пуснал съм обява че търся да купя въпросните колани /работещи/ ако някой иска да ми спести някой лев, приемам предложения ще почерпим

        Коментар


          #5
          отвори капачето пластмасовото отстрани и виш съчмата данежи да е застаналя на някво положениеа ако е наред съчмата с една отверка има едно пластмасожо зъбче натисни го надоло да освободи и развии колана малко, после нагкласи така колана че сачмата да е на центара в леглото си и пробвй с леко подръпване и накланяне на самия механизам(колана) на някаде и ще се оправи!

          Коментар

          Working...
          X