Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със предното стъкло...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем със предното стъкло...

    Първо здрасти !!! Значи проблема ми е следния още в самото начало като си купих Фиат Пунто SX възникна следния проблем...предполагам знаете какво устройство задвижва стъклото и тази "джаджа" едно пластмасово такова се чупи постоянно на няколко пъти вече и стъклото го задържам посредством едно дърво иначе е невъзможно да се затвори..има ли някакъв чалъм да ми кажете от къде мога да си намеря желязна такава.."джаджа" и как въобще да си разреша проблема?
    Karai s visoki skorosti,pii tejuk alkohol..izlizaii s qki jeni karai Fiat!!!

    #2
    Предполагам говориш за механизма за повдигане на стъклото. Там освен водачите да ти се чупят. Машинката не знам да е пластмасова. Проблема се решава, като видиш какво точно се чупи и го намериш на някоя морга.Или пък дадеш подробно описание, защото твоето звучи - "Докторе счупих си пръста на ръката, я сега кажи по телефона кой е?"
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

    Коментар


      #3
      Трябва да провериш дали стъклото се движи плавно и леко във водачите.Освен това самия механизъм може да се усуква при вдигане и сваляне на прозореца и да натоварва задвижващия щифт,та затова той да се чупи.Успех
      Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

      Коментар


        #4
        Стъкла

        може да се е извадило от Водачите или от Асансьорчето за стъкло .Трябва да се разглоби кората и да се погледне .Евентуално да се свали и наново да се закачи. Пипкава работа е.
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

        Коментар

        Working...
        X