Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нещо някъде отпред треска...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Нещо някъде отпред треска...

    Става дума за следния ефект - при каране през дупки (така по-големшки) отпред тропа нещо много здраво с едно глухо удряне.Разглеждах по предницата не видях нищо което да не е в ред.Амортисьорите са нови (Cofap) както и носачите и тампоните на стабилизиращата щанга и биалетките.Удрянето е доста силничко ама не можах да определя еднозначно откъде идва.Исках да попитам няколко неща :- къде да ида да диагностицират колата и срещу какви пари мога да го направя.Да определят откъде идва чукането и има ли за какво да се притеснявам (ако е в района на Младост,Овча купел или Захарна фабрика още по-добре) ?- може ли причината да е че амортисьора е газов и е по-дървен от масления и реално нищо да и няма на колата (един комшия с типо каза така и питам) ?-може ли да е от тампона отгоре за амортисьора и ако някой има картинка по-подробна да даде да погледна защото днес разбрах че били няколко а не само един тампон ?Благодаря предварително!
    Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

    #2
    Като ходиш до италианеца, до него има един сервиз за гуми. Диагностика на ходова част там=5лвЩе ти я дигнат и може да ти кажат нещо. Поне на мен ми помогна малко.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

    Коментар


      #3
      мирише ми на амортесьор
      Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
      Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
      Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

      Коментар


        #4
        Ако искаш качествена диагностика на ходова част-Друмник, 15лв. малко е множко, но ще останеш доволен, много добре работят!
        N.Y. State of Mind

        Коментар

        Working...
        X